Nešťastný Krampol: Na Dádu s Felixem může zapomenout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nešťastný Krampol: Na Dádu s Felixem může zapomenout!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Profimedia.cz)

Nemocnice se pro herce a moderátora Jiřího Krampola (85) stala v minulém roce tak trochu druhým domovem. Ani letos lékařskému dohledu neunikne. Podle informací CNN Prima News upadl ve svém bytě a ošklivě si narazil kostrč. Na nemocničním lůžku si tentokrát poleží opravdu dlouho…

Snažil se rehabilitovat, aby stál nohama pevně na zemi a posílil ochablé svalstvo. Místo progresu ale přišel tvrdý pád. V bolestech byl kvůli naražené kostrči následně sanitkou převezen do nemocnice. „Několik týdnů si tam určitě poleží. Má velké bolesti. V poslední době je bohužel více ve špitále než doma, ale co se dá dělat. Naštěstí to Jirka snáší dobře. Nějakým depresím nepropadá, zůstává pozitivní,“ svěřil se výše zmíněné redakci Krampolův přítel.

Herec na sobě v poslední době velmi dřel. Poctivě docházel na rehabilitace, které si pochvaloval. „Hodně mi to pomohlo. Snad se to bude dál lepšit. Do LDN, jak někde psali, se rozhodně nechystám. Tam mě nedostanou. Dokud to půjde, budu si život užívat. Jasně, mám svůj věk, ale zdravotně na tom nejsem ještě nejhůře,“ řekl před několika dny.  

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

Dnes je ale vše jinak. Kvůli náhlému úrazu bude navíc muset oželet několik naplánovaných akcí, na které se těšil. V dubnu ho kupříkladu čekal tradiční wellness pobyt s kamarádem Felixem Slováčkem (80) a Dádou Patrasovou (67). „Jezdíme tam pravidelně. Vždycky jsme tam hrávali i tenis, který teď budu muset asi oželet, protože se ještě musím šetřit, ale i tak si to tam určitě moc hezky užijeme. Určitě to bude fajn,“ maloval si ještě nedávno Krampol, který se teď bude muset na nějakou dobu šetřit.



Přečtěte si
ELLA Průšová
1. 3. 2024 • 21:42

Jé, ten bude rád, že si ho tam nechají dlouho, určitě už má spočítáno, kolik ušetří a až ho pustí
domů, tak jeho první cesta bude, nechat se pozvat na nějaké narozeniny nebo nějaké mecheche! Bohdalová mu tam už bude držet místo!

Konvalina Jaroslav
1. 3. 2024 • 08:01

U nás se jezdí do nemocnice i s narazenou kostrči? To Krampol o sobě tvrdí, že je zdravy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.