Krampol už balí! Pravda o jeho stavu konečně venku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krampol už balí! Pravda o jeho stavu konečně venku

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Martin Hykl)

Podle některých informací, které prosákly na povrch, má být pětaosmdesátiletý herecký bard Jiří Krampol již několik týdnů odkázán na dvaceti-čtyřhodinovou nezbytnou péči zdravotníků na oddělení léčebny dlouhodobě nemocných. On však mezitím doma balí a těší se na wellness pobyt s přáteli Dádou Patrasovou (67) a Felixem Slováčkem (80).

Je pravdou, že herec byl poslední měsíce hospitalizovaný v nemocnici kvůli potížím respiračního původu, též si poležel na rehabilitačním oddělení, kde postoupil sérii ošetření, které měly vyřešit vleklé problémy s kolenem, nicméně zprávy o tom, že se nachází na LDN tvrdě popřel. 

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

„Přečetl jsem si o sobě hrozné věci. Že chci umřít, mám deprese nebo že mě lékaři pošlou do LDN... Nevím, kdo takové kraviny o mě pořád píše. Jsou to naprosté blbosti. Do LDN mě nedostanou, dokud to půjde, budu si život užívat. Jasně, mám svůj věk, ale zdravotně na tom nejsem ještě nejhůře. Zaplaťpánbůh za to, jak to je. Mnoho lidí je na tom daleko hůř než já,“ podal zprávu o svém aktuálním stavu skrze CNN Prima News. 

„Cítím se daleko lépe,“ řekl také a připomněl, že se velmi těší na tradiční pobyt ve Františkových Lázních. „Těším se tam moc. Jezdíme tam pravidelně. Vždycky jsme tam hrávali i tenis, který teď budu muset oželet, protože se ještě musím šetřit, ale i tak si to tam určitě moc hezky užijeme,“ uzavřel. 

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
29. 2. 2024 • 17:57

Nebalí, už je zase zpátky.

.tg.bb
22. 2. 2024 • 09:50

národní umělec boxer Krampoul, bard národa, tady bude do 110 let a ještě utahá nejednu Haničku a popije s nejedním dělnickým prezidentem

aziram
21. 2. 2024 • 11:00

V tom věku je pan Krampol borec, nevzdá to, držím palce 👍

ELLA Průšová
20. 2. 2024 • 22:56

Ale nežil, kecal, ona psala, co jí to dalo práce, zbavit se ho! Což chápu!

ELLA Průšová
20. 2. 2024 • 22:52

Dneska jsem o něm četla, že opět šel na nějakou mecheche, že mu to dělá dobře, že ho to staví na nohy! Měl dvě berle, má se šetřit, nikam nemá chodit. Ale co by nešel, on si rád půjde zase odpočinout do nemocnice, kde bude mít veškerý servis! Ten je hezky vykutálenej, co bylo zdarma, vždy využil On zásobuje časopisy, jen aby hamtal a hamtal a všechno jen využíval! Naprosto se mi zošklivil! Tady je tolik nemocných lidí, kteří potřebují lékaře a nemocnici, on jen všechno využije ve svůj prospěch a ještě tady napíše, ufňukaný důchodci, jen mně záviděj! On celý život chlastal , jak duha a nyní říká, že je chabrus na plíce, že to má od mala! Jak hubu otevře, lže! On býval tak ožralý, že netrefil ani domů! Oni si to lidi Krampole pamatují, jak tě třeba hledala helikoptéra, když si byl ožralej jak dělo! Vtipům, co říkáš, se směješ leda sám a pár tobě podobných!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.