Gottová míří do skleněného sídla: První slova přátel Karla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gottová míří do skleněného sídla: První slova přátel Karla

Velká změna v životě Ivany Gottové po koupi nové vily: Konec božského klidu!
Velká změna v životě Ivany Gottové po koupi nové vily: Konec božského klidu! (Foto: D. Kundrát, M. Hykl)

Ať už si o přesunu Ivany Gottové (47) do nové prosklené a moderní vily za skoro sedm desítek milionů každý myslí, co chce, vdově tento krok schvalují i samotní přátelé Karla Gotta. 

„S Ivanou jsem se o tom bavil. Když budu mluvit za sebe, tak udělala jednoznačně správné rozhodnutí, což jsem jí také řekl,“ vyjádřil se pro CNN Prima News hitmaker Michal David. Radost má pak nejen z Ivaniny nové etapy života, kterou zahájí se svými dcerami v lukrativní části Smíchova, ale zejména pak z toho, že Bertramka se i se všemi Karlovými poklady otevře veřejnosti. 

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“? Chtěla znovu slyšet hlas své lásky!

Video se připravuje ...

V nově vzniklém muzeu si budou návštěvníci moci zhruba ve druhé polovině roku prohlédnout všechny Gottovy desky, sbírku slavíků a ocenění, ale i jeho obrazy. Samozřejmostí pak je, že ve vile zůstávají i jeho oblíbené starožitné kousky ve stylu art deco. 

 „Karel byl vždycky skvělý hostitel, moc rád na ty časy vzpomínám. Rozhodnutí Ivany chápu, myslím, že to vyřešila nejlépe, jak mohla. Ten dům je plný vzpomínek, Karla by jí připomínal na každém rohu, musí se od toho oprostit a jít dál. Udělat z vily muzeum považuji za výbornou myšlenku. Pro fanoušky to bude skvělá příležitost vidět, jak mistr žil, navíc se spoustou cenností s jeho kariérou spojených,“ míní skladatel Zdeněk Barták, který s Karlem spolupracoval. 

Krok, pro který se rozhodla Gottová s dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií, považuje za správný i herecký bard Jiří Krampol. „Myslím, že by to Karla potěšilo. Zaslouží si to. Fanoušky miloval, bude to pro ně velké lákadlo. Ivana udělala dobře. Držím jí palce. O Karla se velmi hezky starala,“ řekl. 

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
korytnackahela
16. 2. 2024 • 11:12

Hezky ji minule v diskusi pojmenovali - že 2. Gusta Fučíková. Když zájem upadá, vymyslí nějakou koninu, aby se peníze zase sypali. Ostuda světa!

martinfruhaufm
11. 1. 2024 • 05:57

Ty moc proskklené domy? Od stěn je zima a údržba

nemocna
11. 1. 2024 • 02:12

Karel Gott chtěl aby nadále na Bertramce žila se svými dcerkami, miloval to tam a také byl co nejblíže pochován do hrobu kde na něj viděla z domu a mohla jej kdykoliv navštěvovat, investoval miliony na přestavění půdy, zvednuté střechy aby měly dcerky své pokojíky, při přestavění platil ubytování celé rodině jinde, nyní pokojíčky zejou prázdnotou a ve vile se občas ukáže vdova Ivana která předělává vilu na muzeum co zanechá a co uschová, ale i počítá další koruny do kapsy za vstupné do muzea, jako by měla stále málo, Gott jí vydělává spoustu tisíců i po jeho smrti, zakoupila nové bydlení, odstěhovala se s dcerami jinam ted ještě nového mužského a rodinka bude zase celá, Gott bude jen vzpomínka na muzeum

Světlana Černínová
10. 1. 2024 • 20:29

Paní Ivance a jejím dceram ve všem fandím. Ať se jim v novém domě dobře žije.

Pepusa
10. 1. 2024 • 08:41

Kolik bude vstupné ve staré vile?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.