Herec a bavič Jiří Krampol (85) hlásí z nemocnice: Už zase chodím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herec a bavič Jiří Krampol (85) hlásí z nemocnice: Už zase chodím!

Váhový úbytek je na herci znát.
Váhový úbytek je na herci znát.  (Foto Aha! – Martin Hykl)

Nelapá po dechu a kam chce, tam si už dojde. Jiří Krampol (85) si pozval deník Aha! do Nemocnice Na Františku, kde tráví již třetí týden. „Pan profesor Špaček dokázal udělat zázrak. Nazadýchávám se a chodím už i bez berlí,“ pochlubil se herec nadšeně.

Pobyt mezi čtyřmi stěnami prospěl jeho nemocným průduškám a pravidelné rehabilitace taky přinesly kýžené ovoce. U cvičicí tyče se herec hned pochlubil, že udělá dřep. „Doma bych necvičil,“ přiznává Krampol.

Stařík na špacíru

Moc se těší, až si vyjde na první procházku po dlouhé době. „Rád jsem chodil na Malou Stranu. Takže až to půjde, vyjde si stařík na špacír,“ usmívá se spokojeně. Vadilo mu, že lidem podle reakcí na netu přišlo divné, že je často ve špitále. „Zdá se mi normální, že mám v pětaosmdesáti nějaké problémy. To dneska mají i mladí lidé. Jen jsem se bál, abych neupadl. Já totiž před svátky doma spadl a bylo štěstí, že umím padat, správně jsem se stočil. Kdybych si něco zlomil, bylo by zle,“ ví moc dobře Krampol.

Jiří Krampol v nemocnici

Video se připravuje ...

Shodil 8 kilo

Rozloučil se dokonce i s tlačítkovým telefonem pro seniory a už bravurně ovládá dotykový. „Můžu si najít starší fotky. Třeba kde jsem ještě s Olinkou Schoberovou,“ zasní se na chvíli. „Do domova důchodců se fakt nechystám. Doma mi uklidí zdravotní bratr a soused Honza a s jídlem nejsem náročný. Mám rád i brambory na loupačku a česnečku,“ tvrdí Krampol. Maso mu už prý stejně moc nejede a je to na něm i vidět. Říká, že podle váhy zhubl osm kilo, ale a vypadá to spíš, že má dole tak patnáct. Pro jeho nohy je to každopádně dobře.

Pořad a písničky

Manažer Miloš Schmiedberger (76) se raduje z dobrých zpráv a už svému svěřenci chystá práci. „Jirka je stále akční. Až to profesor Špaček povolí, můžeme to rozjet. V divadle Reduta budeme mít pravidelný zábavný pořad ještě se zpěvačkou Hankou Křížkovou. Vedle toho bude Jirka provázet mluveným slovem šansony Josefa Fouska, zpívat bude Natálie Grossová,“ prozrazuje manažer nejnovější zvěsti.

Loučení s knížetem a detaily pohřbu. Strach o Krampola. A Pavel prohlížel hodinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
20. 1. 2024 • 05:44

ELLA Průšová
19. 1. 2024 • 18:00

Krampole, fakt si otravnej a vlezlej! Lidi opravdu nezajímá každý tvůj prd a že si jen vyžírka, to taky vědí všichni!! Choď a běž do pihele! Co si o sobě vlastně myslíš!

Libor Navara
19. 1. 2024 • 17:43

Jiří jsi borec. Držíme palce 👍😀a ty keci co tady píšou ty Báby nečti. Pouhá závit...😅

Uživatel_5231523
19. 1. 2024 • 12:17

Pan Krampol by taký měl nadstandartni léčbu platit. Sám na pokoji to by se mi taký líbilo.

Jana Nováková
19. 1. 2024 • 11:18

To už tady bylo.Chvíli bude chodit,vymete kdejakej mejdan a za 2 dny je zpátky ve špitále.Už ty zprávy o něm nudí. Je to furt dokola.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.