V posteli s Krampolem a Ringo Čechem? Kluková kápla božskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

V posteli s Krampolem a Ringo Čechem? Kluková kápla božskou

Uršula Kluková
Uršula Kluková (Blesk)

Uršula Kluková (82) v pořadu 7 pádů Honzy Dědka zavzpomínala na své staré lásky. Patřil mezi ně například Jiří Krampol (85) a jistým způsobem i František Ringo Čech (80). Co s nimi herečka zažila?

Ve svých hereckých začátcích dostala Uršula nabídku od pražského divadla Ateliér. Konkrétně měla hrát po boku Jiřího Krampola. „Jirka Krampol se mi strašně líbil. Modré oči, kudrnaté vlasy. Krasavec to byl, dneska už je trošku oškubanej. Měla jsem před ním strašnou trému,“ pronesla herečka během rozhovoru s Honzou Dědkem. Po čase se však spřátelili a Kluková Krampolovi vždy podala pomocnou ruku. Jeden čas u ní dokonce i bydlel, když ho vyhodila jeho tehdejší žena Hana Krampolová (†59). Po měsíci ale odešel s jinou ženou. „Každý se mi diví, ale já jsem s ním opravdu nikdy nic neměla. Ne, že bych nechtěla, ale on se k ničemu neměl,“ řekla s humorem Uršula.

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou

Video se připravuje ...

Dále se zmínila o Františku Ringo Čechovi, protože nějakou dobu hrála v jeho souboru. Ten se netají pravidlem: Koho platím, toho klátím. „František Ringo Čech mě dvakrát vyhodil. A pak mě vždycky vzal zpátky. Vždycky jsem byla rok pryč, jednou dokonce dva. Já mám Ringa ráda, my si rozumíme, je bezvadnej,“ řekla na adresu oblíbeného zpěváka a textaře. Doposud tvrdila, že s ním nikdy nic neměla, nyní ale začala mlžit.

„Na mě že nic nezkoušel? Jak to můžete vědět?“ podivila se, když ji s touto informací Dědek zaskočil. Ten dodal, že takto to řekla v novinách, proto z toho vycházel. „No, do novin přece nebudu vykládat, kdo po mně lezl!“ pronesla Kluková, která tak naznačila, že mezi ní a Františkem bylo možná něco víc než jen přátelství.

Uršula Kluková o Krampolovi: Proč si ji Jirka nevzal?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
2. 1. 2024 • 22:14

Co to meleš, Uršulo, Krampol před tebou utíkal! A zdrhá dál!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.