Krampol (85): Rok plný potíží a bolesti na lůžku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krampol (85): Rok plný potíží a bolesti na lůžku!

Krampol je poslední rok v nemocnici víc, než doma...
Krampol je poslední rok v nemocnici víc, než doma... (archiv Blesku)

Na otázku, co mu je, zatvrzele odpovídá: „Nic!“ Přesto se intervaly mezi jeho pobyty ve špitále a doma krutě zkracují. V Nemocnici Na Františku byl Jiří Krampol (85) za poslední rok pomalu víc než ve svém bytě! Jen ho lékaři propustí, už se schyluje k další hospitalizaci...

Leden 2023: Zánět průdušek

V nemocnici proležel vánoční svátky i Silvestr. Po prodělaném zánětu průdušek byl natolik oslabený, že ho mohla ohrozit každá, byť třeba banální viróza. „Tady fakt končí veškerá legrace! Jde mi o život,“ přiznal deníku Aha! herec krátce po svém propuštění z nemocnice zkraje roku 2023. „Mám astma od dětství, na problémy s tím související jsem zvyklý. Ale lékaři mě varují před zápalem plic, ten nesmím dostat,“ konstatoval.

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

Únor 2023: Po očkování

Problém nastal, když se nechal potřetí očkovat proti covidu-19. „První dva dny po poslední injekci mi bylo hrozně. To jsem myslel, že umřu. Tak blbě, tak strašně mi bylo, že jsem myslel, že končím,“ uvedl Krampol. Sám to nepřičítal přímo vakcíně, ale nachlazení, které se rozrostlo až do zápalu plic. Nakonec měl i Krampol, který vždycky tvrdí, že mu nic není, o sebe strach. Červen 2023 Potíže s dýcháním Začalo to potížemi s průduškami. „Chodím na kyslík, abych mohl fungovat,“ prozradil herec v půlce června. Jen pár dní po bouřlivé oslavě 85. narozenin v Divadle Broadway ho ale sanitka vezla do špitálu, protože nemohl vůbec dýchat! „Udělalo se mu tak slabo, že by ani za ten roh, kde bydlí, nedošel,“ popsal deníku Aha! přímý svědek. Na Františku ho ihned napojili na infuze. Hospitalizovaný byl několik dní. A v červenci už řádil na karlovarském festivalu. Září 2023 Mikrospánky Herec chyběl na pohřbu dobrého kamaráda, velmistra bojových umění, samuraje a malíře Františka Kollmana (†76). Oficiálně se omlouval tím, že mu pohřby nedělají psychicky dobře. Krátce předtím se ale objevil na tiskovce nové televize A11 a kvůli problémům se spánkem a následné únavě si v jeden moment přímo na akci dal šlofíčka. Fotografům to samozřejmě neuniklo...

Říjen 2023: Srdeční problémy

Opět skončil na JIP, tentokrát kvůli problémům se srdcem, dýcháním a chůzí. Léčbu pomocí antibiotik a pobyt v nemocnici mu doporučil jeho obětavý ošetřující lékař profesor Špaček. „Moje srdce už funguje blbě. Jednak jsem starej a jednak mám těch problémů víc. Byl jsem plný vody, vytáhli jí ze mě jedenáct kilo. Kvůli ní se mi blbě dýchalo a chodilo,“ přiznal webu eXtra.cz. V Nemocnici Na Františku si poležel dva týdny.

Listopad 2023: Nemoc plic

Jen krátce po propuštění z nemocnice ho postihl další kolaps. Potíže s chůzí vystřídaly trable s dýcháním. Na křtu knihy Vylomeniny 14. listopadu se to jen hemžilo samými marody, a není proto divu, že sám Krampol skončil opět v Nemocnici Na Františku! Nedlouho předtím si tam poležel kvůli podezření na zápal plic. Studené a deštivé počasí mu nedělalo dobře, stěžoval si na problémy s dýcháním. Tentokrát mu lékaři striktně nakázali domácí vězení.

Prosinec 2023: Oteklý obličej

Zatímco se na Staroměstském náměstí rojili čerti a Mikuláši, do Kaprovy ulice jela opět sanitka pro Krampola. „Jirka byl oteklý a nejedl. Tři dny jen leží a je oteklý, vůbec neotevře oči. Nemohu s ním být celou noc a trnout strachy ,“ popsal situaci kamarád Honza, který je nejen soused z domu, ale i zdravotní bratr v Nemocnici Na Františku. Herec naopak tvrdil, že se přejedl. A že má oteklé oči kvůli alergii. Nikam prý nechodil, protože nejezdil výtah.

Leden 2024: Slabé nohy

Hospitalizovaný byl od druhého svátku vánočního, protože cítil slabost v nohou. Moc dobře totiž věděl, že kdyby ve svém věku upadl, nebylo by to vůbec dobré. V nemocnici si poležel přes pět týdnů a lékaři ho nakonec postavili na nohy. „Pan profesor Špaček dokázal udělat zázrak. Nazadýchávám se a chodím už i bez berlí,“ chlubil se herec nadšeně ještě ve špitálu.

Únor 2024: Dvojitý pád

Zatím naposledy ho přivezli do nemocnice v pondělí 26. února. Podle svědka přímo z domu dvakrát upadl a narazil si kostrč. „Začal jsem chodit s berlemi a poranil si páteř,“ přiznal sám Krampol. „Teď bude asi trvat hodně dlouho, než se to zase rozchodí...“ naznačil, že ho opět čeká delší nedobrovolný pobyt na lůžku.

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
4. 3. 2024 • 22:12

Krampol, vždy byl příživník, každého jen využíval!

Jana Nováková
4. 3. 2024 • 08:26

Bohužel se nedá vyhnout zprávám o zdravotním stavu Krampola.Je to pořád dokola - špitál­,domov­,špi­tál,do­mov ......Až vyleze,navštíví zase nějaký mejdan,se všema se pozdraví,bude tam pít čaj a ihned se odebere domů.Tomu jako máme věřit ? Ať jde do DD do Libochovic,tam to zná.Jezdil tam za kámošem V.Sloupem.To mu nejde z moci úřední nějak zajistit? I když není zdravej a nikdy už nebude ,tak svým chováním zdravotnictví jen zneužívá.I jeho vzhled něco vypovídá.

Konvalina Jaroslav
3. 3. 2024 • 06:38

Krampol je zdravý jako řípa. V nemocnici je protože mu nemá doma kdo uvařit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.