Přátelé a kolegové o Lauferovi: Modlím se tam nahoru, je mi to strašně líto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Přátelé a kolegové o Lauferovi: Modlím se tam nahoru, je mi to strašně líto

Josef Laufer
Josef Laufer (herminapress.cz)

Čtyřiaosmdesátiletý Josef Laufer před čtyřmi lety během operace srdeční chlopně nečekaně prodělal srdeční zástavu, po níž ho museli bezradní lékaři uvést do umělého spánku. Jak je na tom legendární umělec dnes?

„Co mám zprávy, tak je to pořád stejné a Pepa se ještě neprobral. Je hrozné, co Pepíka potkalo. Je mi to strašně líto. Myslím na něj a držím mu palce,“ okomentoval zdravotní stav kamaráda Jiří Krampol (85) na webu CNN Prima NEWS.

JOSEF LAUFER:

Video se připravuje ...

„Pořád čekám a doufám, že se uzdraví a všechno dobře dopadne. Modlím se tam nahoru,“ konstatoval hudebník Zdeněk Hrubý, který s Lauferem připravoval rodinný muzikál Ostrov pokladů.

Dcera Josefa Laufera: Tátovi v umělém spánku pouští cédéčka

Video se připravuje ...

„Trávili jsme spolu ve studiu celé dny. V neděli, když jsme finišovali, mi řekl: ‚V pondělí jdu na ten zákrok, v úterý ti zavolám a doděláme to.‘ Bohužel ve čtvrtek mi pak volali a sdělili mi, co se stalo. Je to strašný,“ smutně dodal dvaapadesátiletý muzikant. 

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Karmen Ducháčová
24. 2. 2024 • 20:47

Dobrý večer,paní jano Nováková,jakým práve mluvíte o dceři pana Laufera,stále bobuju,já mu držím palce.Já si to taky prožila,mozková výdut měla jsem pouze 5 procent na uzdravení,věřte mi,že jsem si přala umřit,rodina nechtěla,tak jsem tady.Stále bojuju,už dokonce chodím,píšu,ovládám mobil,jak vidíte i internet.ale to co jste psala,mě opravdu rozčí­lilo­.Panu­Pepič­kovi Lauferovi,přeji brzké uzdravení.Dá to,vytře Vám zrak,jsem si jistá,potřebujem poslouchat jeho krásné pisničky i naživo .Karmen D

Jana Nováková
24. 2. 2024 • 16:53

Kája Saudek byl v umělém spánku asi 9 let a nakonec ho nechala rodina odpojit.A k čemu to všechno bylo?Stálo to spoustu peněz a my musíme pořádat sbírky aby se mohly ĺéčit děti.A i kdyby se probral,tak ,podle doktorů,už nikdy nebude jako dřív.Dcera je nerozumná,měla by si tu péči hradit sama.Pobyt v pečovatelském domě nebo v domově důchodců si hradí klient sám a když se mu nedostává,tak doplácí děti.Laufra jsem měla ráda a věřím tomu,že takhle by si to nepřál ani on !

Marta Kubíková
24. 2. 2024 • 14:48

Přesně to si říkám také.
Jaké tu máme paradoxy. Ačkoliv proti Lauferovi nic nemám, 4 roky leží v kómatu a stojí to hodně peněz.
Na druhou stranu, jsme se tu celý národ skládali na malého Martínka, protože na toto prostě peníze nebyly.

Ivan Minarik
24. 2. 2024 • 14:24

Je to zneužívání celého systému, kdyby to měla dcerka platit tak už by pan Laufer užíval klidného odpočinku. Je mi 66 let a dopředu říkám celé rodině , že takhle ne

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.