Otazníky kolem Krampola! Po otravě léky skončil na kožním | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Otazníky kolem Krampola! Po otravě léky skončil na kožním

Jiří Krampol opět ve špitále.
Jiří Krampol opět ve špitále.  (archiv Blesku)

O víkendu se předávkoval léky a skončil v bezvědomí v nemocnici! Jiřímu Krampolovi (85) už je ale lépe a včera ho ve Všeobecné fakultní nemocnici přeložili na dermatovenerologickou kliniku, kde lékaří řeší kožní choroby.

„Já jsem si vzal v pátek Xanax (k léčbě příznaků úzkosti nebo panických poruch, pozn. red.), udělalo se mi zle a upadl jsem do bezvědomí,“ tvrdil včera Krampol telefonicky Aha!. „Dostali mě z toho, nechápu, co se stalo,“ snažil se vyvracet podezření, že se léky mohl cíleně předávkovat.

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

„Už nejsem na JIP, ale na pavilonu A13,“ rozloučil se herec, který v telefonátu působil zmateně. Proč nyní leží na klinice, která řeší kožní onemocnění, neodpověděl. Sanitku mu před víkendem zavolali přátelé, kteří ho doma našli. „Mohu potvrdit, že jsme zasahovali v ulici Žatecká. U muže okolo 80 let jsme zajistili vitální funkce a transportovali ho do nemocnice,“ řekl Aha! tiskový mluvčí pražské záchrabky Karel Kirs.

Loučení s knížetem a detaily pohřbu. Strach o Krampola. A Pavel prohlížel hodinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.