Nešťastná Kluková: Krampol ji odkopl, křičel na ni do mobilu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nešťastná Kluková: Krampol ji odkopl, křičel na ni do mobilu

Jiří Krampol a Uršula Kluková
Jiří Krampol a Uršula Kluková (Foto Aha! – Martin Pekárek, Jan Tůma, Marek Pátek, Herminapress.cz)

V mládí do něj byla zamilovaná a od roku 1974 spolu hráli. Uršula Kluková (82) byla na svatbách Jiřího Krampola (85) a pak s ním prožívala jeho rozvody. „Mám ho ráda. Hodně mi pomohl a chtěla jsem mu to oplatit,“ svěřila Aha! herečka. „Jenže on na mě křičel do telefonu,“ postěžovala si.

Uršula to s Krampolem myslí opravdu dobře. Vždyť jsou přátelé půl století! Proto se rozhodla mu říct pravdu o jeho přítelkyni Jáje, tedy produkční Janě Kroupové. Se zlou se ale potázala. „Jenom jsem ho upozornila na to, co mu hrozí. Jirko, zesměšníš se,“ varovala bezelstně celoživotního kamaráda Kluková. „Nemusel hledat nové kamarádky, má tady mě,“ smutní komička. Jenže Krampola to rozčílilo. „Křičel na mě do telefonu, že Jáju miluje. Opáčila jsem, že ona ale bohužel jeho ne. A bylo zle,“ dodala Uršula.

Uršula Kluková o Krampolovi: Proč si ji Jirka nevzal?

Video se připravuje ...

Už je tomu více než rok, co se herec a moderátor Jiří Krampol rozhodl nezanevřít na lásku. Ke svému srdci pustil mladou ženu, která má být ovšem podle jeho přátel zadaná a s moderátorem nejedná čestně. Herec ale vůbec nebere v potaz jakékoli náznaky týkající se možných špatných úmyslů své nové známosti. Evidentně je po delší době opět šťastný a svou novou partnerku si chce náležitě hýčkat.

Jenomže tím přestává myslet na sebe a své zabezpečení, což se přátelům, nevýjimaje Uršulu, vůbec nelíbí. „Mám ji moc rád, no a co? Je to báječná holka a je mi s ní moc dobře. Zlatokopka to fakt není. Nic ode mě nepotřebuje, je naprosto soběstačná. Navíc po mediálním zájmu absolutně netouží, což je mi také sympatické,“ sdělil CNN Prima News Krampol, který stále pobývá v nemocnici.

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

Smutné loučení

Hvězda seriálu Doktoři z Počátků přišla pokřtít knihu režisérce a herečce Evě Toulové (34) Zpověď kudrnaté režisérky a při té příležitosti se svěřila s dalším velkým smutkem. „Umřel mi pejsek, čivava. Bylo mu dvanáct let. Strašně mi chybí a mé britské kočce snad ještě víc. Je to psychický marasmus,“ postěžovala si jinak vždy veselá Kluková.



Přečtěte si
Jana Nováková
25. 3. 2024 • 13:40

Uršulo,ruce pryč od Krampola.Ještě se bude chtít udobřit a budeš mít o starost víc.O velkou starost.Nemáš to zapotřebí.Má děti ať se postarají o milovanýho tatíčka.

Jana Kopke
18. 3. 2024 • 15:27

Dobře jí tak Klikové bláznivá. Nemá strkat frňák kam nepatří
S kým se Krampol stýská, je jeho věc a až umře, tak mu bude zabezpečení stejně k ničemu. Myslím si, že už mu toho života moc nezbývá, tak proč nebýt šťastný. Prachy si do hrobu nevezme, tak co. Nevím co se do něj všichni serou.

carlae
18. 3. 2024 • 10:20

Někteří mužští stárnou nějak divně. S tím se nic nenaděla. Asi se bojí ..

defakto
18. 3. 2024 • 09:49

... Krampol mele evidentně z posledního a přesto si pořád myslí , že je neodolatelný jako jeho idol Belmondo. Maluje si budoucnost s mladou ženou , která se k němu chvilku lísala akorát z lítosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.