Přátelé Krampola bijí na poplach! Prý se zamiloval do zlatokopky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Přátelé Krampola bijí na poplach! Prý se zamiloval do zlatokopky

Jiří Krampol
Jiří Krampol  (Foto Aha! – M. Hykl, T. Tran, P. Machan)

Ačkoli na tom Jiří Krampol (85) není v současnosti po zdravotní stránce nejlépe, obecně se mu v osobním životě daří. Stejný názor s ním ale nesdílí jeho přátelé…

Už je tomu více než rok, co se herec a moderátor Jiří Krampol rozhodl nezanevřít na lásku. Ke svému srdci pustil mladou ženu, která má být ovšem podle jeho přátel zadaná a s moderátorem nejedná čestně. Láska ale bývá slepá, jak naznačil redakci CNN Prima NEWS Krampolův blízký kamarád. „Jirka je po jejím boku nesmírně šťastný. Její společnost mu dělá neskutečně dobře, září vedle ní jako sluníčko, ale bohužel všechno vidí růžovými brýlemi. Pořád doufá, že se k němu nastěhuje a bude s ním, ona je ale už několik měsíců ve Švýcarsku se svým přítelem, který je pokerový hráč, do Česka jezdí jen na otočku,“ prozradil.

Jiří Krampol tak momentálně nebere v potaz jakékoli náznaky týkající se možných špatných úmyslů své nové známosti. Evidentně je po delší době opět šťastný a svou novou partnerku si chce náležitě hýčkat. Jenomže tím přestává myslet na sebe a své zabezpečení, což se přátelům vůbec nelíbí. „Pozval ji na dovolenou do zahraničí, ale ona mu to zrušila dva dny před odletem. Tak jí tam Jirka nakoupil dárky za 1 500 eur. Pokud to takhle půjde dál, nebude mít jednou ani na nějaké zařízení, kde by se o něj někdo postaral,“ zoufá si Jirkův blízký člověk.

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

Sám moderátor vyvrací jakékoli spekulace a svou partnerku, která se mediálně nechce prezentovat, vehementně brání. „Mám ji moc rád, no a co? Je to báječná holka a je mi s ní moc dobře. Zlatokopka to fakt není. Nic ode mě nepotřebuje, je naprosto soběstačná. Navíc po mediálním zájmu absolutně netouží, což je mi také sympatické,“ sdělil CNN Prima NEWS, který nyní kvůli naražené kostrči pobývá v nemocnici.



Přečtěte si
ELLA Průšová
6. 3. 2024 • 22:10

Krampole, to je stařecká demence, hlavně že se to dá veřejně, ty kvůli prachům uděláš cokoliv! Lepší už to nebude, co Krampole! Asi ti vyměňuje pleny, co jiného! Zesměšňuješ se, si hloupej!

Jana Nováková
6. 3. 2024 • 22:10

Krampol je kapitola sama pro sebe.Já bych ho nechala ať si užívá zimu života s mladou křepelkou po svým.A nechtěla bych bejt moucha na zácloně.

j.p.toman
6. 3. 2024 • 17:57

Krampoul byl vždycky ten nejchytřejší, nechte ho ať si sám nabije ústa.

Jiři Ludvik
6. 3. 2024 • 17:37

To dělá celý život, tak čemu se kdo diví?
Co si ta zlatokopka na něm vezme, byt mu nepatří, dluhy? a nic jiného nemá!
Jestli si ho z někým nespletla!

Jukarin
6. 3. 2024 • 17:08

Krampol je pěkný zamilovaný vůl.😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.