Zatímco Krampol leží ve špitále... Jeho múza obráží večírky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zatímco Krampol leží ve špitále... Jeho múza obráží večírky!

Rusovlasá Krampolova múza: Poslala ho k vodě!
Rusovlasá Krampolova múza: Poslala ho k vodě! (archiv Blesku)

Jsme národem pejskařů, takže není divu, že premiéra filmu Gump – jsme dvojka přilákala řadu celebrit! Zatímco některé z nich ve Slovanském domě zářily a mohly se starat jen o pózování fotografům, jiné se i ve slavnostní róbě dost zapotily! Kromě známých tváří se na červeném koberci objevilo i pár těch němých! I ty si totiž ve filmu zahrály. Kromě pejska Gumpa tak dorazilo i prase nebo kohout Silver!

Bláhová královna šneků

Objevovala se ve společnosti Jiřího Krampola (85) tak často, až se jí začalo přezdívat jeho múza. „Ona teď u mě je...“ říkával o ní neurčitě »český Belmondo«. Zatímco teď ale herec leží v nemocnici kvůli řadě zdravotních problémů, včetně úrazu páteře, Kateřina Bláhová (28) obráží premiéry! I když to vypadalo, že snad ani nedorazí... „Zase jedu s králem šneků, za necelé čtyři hodiny musím být ready na premiéru,“ hlásila zoufale z taxíku. Nakonec ale vše dobře dopadlo a zrzavá herečka vynesla éterické šaty z dílny Jiřiny Tauchmanové, ve kterých vypadala jako lesní víla!

Lounová přebrala kokrháče

Babišovi Jednu z rolí si v pokračování filmu o pejskovi Gumpovi střihla i Olga Lounová (43). Zpěvačka oblékla dlouho bílou róbu, ve které vypadala úchvatně! Komplikace ale nastaly při odchodu. Když totiž odcházela s rodinou, s hrůzou zjistili, že se do auta všichni nevejdou. A protože co si člověk neudělá sám, to nemá, jala se stěhovat sedačku dvouleté dcery Arianne do kufru. Lounová ale vše zvládla s grácií a úsměvem. Doprovod jí ten večer nedělala jen rodina, ale také kohout Silver. S ním mimochodem před nedávnem natočil video i bývalý premiér Andrej Babiš (69)...

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

Krajčův zápas se zvířaty

Nechyběl samozřejmě ani představitel hlavní role Richard Krajčo (46). Ten má ve zvyku poutat pozornost svým oblečením a ani slavnostní premiéra nebyla výjimkou. Oblékl stříbrnou, upnutou košili s rozhalenkou a široké kapsáče ozdobené masivní přezkou na opasku. Doprovod mu dělala rodina, včetně manželky Karin (49) a dětí – Bereniky (12), Richarda (14) a Karininy dcery Jasmíny (16). Zpěvák se pak rozhodl zapózovat také se zvířaty, ale moc se mu nedařilo. Prvně mu málem vypadl z rukou pes, poté se musel vyhýbat křídlům rozdováděného kohouta Silvera!

Loučení s knížetem a detaily pohřbu. Strach o Krampola. A Pavel prohlížel hodinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
23. 3. 2024 • 22:21

Jeho múza? Snad jeho ošetřovatelka, když se ovšem bude o něho starat zadarmo! Žil tak celý život, všechno jen využil!

Celebrity-chachacha
22. 3. 2024 • 11:13

Krajčo si úzkou košili může dovolit ,na rozdíl od většiny tech všech pupkatých rádobyhvězd.

Celebrity-chachacha
22. 3. 2024 • 11:11

Jsme národem pejskařů .
A většina má malýho hysterickýho z..da kterej vždy a všude štěká, na všechno a na všechny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.