Expartnerka zprávaře Pouvy: Po zástavě srdce v umělém spánku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Expartnerka zprávaře Pouvy: Po zástavě srdce v umělém spánku

Expřítelkyně Martina Pouvy bojuje v nemocnici o život.
Expřítelkyně Martina Pouvy bojuje v nemocnici o život. (Instagram, archiv P. Friedlové)

Petra Friedlová (39), bývalá partnerka moderátora Martina Pouvy (60), byla po vážných zdravotních komplikacích uvedena do umělého spánku. Smutné detaily jejího současného stavu zveřejnila na sociálních sítích její kamarádka.

„Bojovala z posledních sil jako lvice, ale síly organismu na to nestačily a srdíčko řeklo dost. Teď bude nějaký čas jen spát,“ objevilo se nově na instagramovém profilu Petry Friedlové. Ta se dlouhodobě potýkala se zákeřnou nemocí, která bohužel neustupovala. „Poté, co byla krátce doma, se její stav bohužel opět zhoršil. A vše začalo nanovo,“ informovala sledující skrz Petřin facebookový účet její kamarádka, která expartnerce Pouvy spravuje profily na sociálních sítích.

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její!

Video se připravuje ...

„Tvůj strážný anděl bude nad tebou bdít a chránit tě. Bůh tě miluje. Teď už netrpí, necítí ty ukrutní bolesti. Duše opustila tělo,“ dodala v nejnovějším prohlášení kamarádka, jak napsal deník Blesk. Ačkoli se všichni z Petřina okolí modlí a doufají v zázrak, uvadající naděje je čím dál znatelnější…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.