Slušňák Pouva valí oči: JEHO EX JE HVĚZDOU PORNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slušňák Pouva valí oči: JEHO EX JE HVĚZDOU PORNA!

Martin žil s Petrou deset let, rozešli se v lednu 2021.
Martin žil s Petrou deset let, rozešli se v lednu 2021. (OnlyFans, archiv Blesku)

Od skandálu, kdy měl zpěvák Michal Penk (58) poslat fotku penisu bývalé přítelkyni Martina Pouvy (58) poslat fotku penisu, uběhl sotva rok a už tu máme další. Petra Friedlová (37), se kterou sporťák chodil deset let, se vrhla na natáčení obsahu pro dospělé. 

K tomu jí prý přiměl mladší partner Dominik (22). „Dominik přišel s návrhem, že bychom mohli vyzkoušet stránku OnlyFans. Zpočátku mě to pobavilo, ale poté jsem ten návrh dostala i od dalších lidí a začala jsem o tom přemýšlet. Řekla jsem si, že je žijeme jen jednou, a kývla jsem na to,“ uvedla bývalka Pouvy pro Blesk.

Moderátor Martin Pouva se rozhoupal! Chystá druhou svatbu!

Video se připravuje ...

S nahotou problém ostatně nikdy neměla a natáčení lechtivého obsahu, který si může za úplatu prohlédnout každý, prý i slušně sype. Navíc je to prý zábava. „To, co s Dominikem děláme, neberu jako porno, ale jako naše intimní chvíle, které může kdokoliv sledovat stejně, jako kdybych v okně nezatáhla závěs,“ svěřila se také vnadná kráska. 

No evidentně se fanouškům tohoto žánru její práce líbí. Už totiž přišly i nabídky na natáčení opravdového porna. „Zatím jsme žádnou nepřijali, ale nikdy neříkám nikdy,“ dodala.

Moderátor Martin Pouva: Se ženami se žít nedá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ovoce111
23. 4. 2022 • 16:12

Mohl by si autor po sobě zkontrolovat text? Evidentně je z toho penisu na větvi 😃😃😃

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.