Vážná nemoc Markéty Fialové: VELKÁ ŽIVOTNÍ ZMĚNA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vážná nemoc Markéty Fialové: VELKÁ ŽIVOTNÍ ZMĚNA!

Markéta Fialová
Markéta Fialová ( CNN Prima NEWS)

Že i vážná nemoc může mít své světlé stránky? Leccos o tom ví moderátorka Markéta Fialová (53), která od osmnácti let bojuje s onemocněním krvetvorby, tzv. myelodysplastickým syndromem.

Ještě v dobách působení na TV Nova na čas přerušila pracovní povinnosti a zcela zmizela z obrazovek. „Byla období, kdy mi bylo líp, kdy mi bylo hůř, ale i nejhůř,“ svěřila se Fialová týdeníku Blesk pro ženy. Ataky nemoci ale nakonec vždy překonala a dnes je opět zpravodajskou hvězdou. Její působiště už ale není na Nově. V současnosti je jednou z hlavních tváří CNN Prima News.

Ačkoli ji několikrát nemoc fyzicky oslabovala, po psychické stránce ji naopak zocelila, což vnímá jako velké životní plus. „Přestanete řešit nesmysly a ujasníte si, co v životě má smysl a co za nic nestojí. To je také věc, za kterou jsem své nemoci vděčná. Že vím, co mám,“ dodala pokorně Markéta Fialová, která si umí život naplno užívat a nebojí se jít do některých věcí po hlavě. Jak napsal server Prima ŽENY, dokonce se pyšní piercingem v pupíku. Moderátorka zkrátka ví, že pokud to jde, má se žít naplno!

Moderátorka Markéta Fialová cítí vinu: Dvě svatby skončily rozvodem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.