Už druhý infarkt! Čeká Reifovou transplantace srdce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Už druhý infarkt! Čeká Reifovou transplantace srdce?

Magdalena Reifová
Magdalena Reifová (ČT)

Na první pohled lze jen těžko uvěřit tomu, že herečka a moderátorka Magda Reifová dnes slaví 60. narozeniny. Ona sama ovšem stárnutí pociťuje. Za sebou má už dokonce dva infarkty…

Zdravotní trable odsouvala na vedlejší kolej tak dlouho, až jí tělo dalo jasně najevo, že s takovým přístupem bude jednoho dne hořce litovat. Magda Reifová ale zřejmě razí heslo, že co člověka nezabije, to ho posílí. Ne vždy to zákonitě platí. Všechno se vyležet nedá, což si ale herečka po dlouhou dobu nepřipouštěla. „Dělám do poslední chvíle, že jsem ready. Nejsem paní bebíčko,“ prozradila v pořadu 13. komnata.

Jenomže zdravotní problémy neodcházely, a tak nakonec lékařskou pomoc přeci jen vyhledala. Doktoři pak pro ni měli znepokojivou zprávu. „Byla jsem posledních deset let unavená, ale přikládala jsem to věku. Pak mi ale lékaři zjistili specifický problém se srdcem, a dokonce zvažovali jeho transplantaci,“ cituje Reifovou web Prima ŽENY. Zdravotní stav herečky se stabilizoval až po implantování kardiostimulátoru, čímž se Magdě ulevilo, a ona se tak mohla vrátit do běžného života i pracovního režimu.

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
24. 11. 2023 • 21:37

V seriálu Kamarádi zecitovala na MDŽ. Hezká malá pionýrka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.