Hvězda Smyslu pro tumor Brodská: Návrat těžké nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Smyslu pro tumor Brodská: Návrat těžké nemoci!

Brodská strávila Valentýn v posteli. O žádnou romantiku ale nešlo.
Brodská strávila Valentýn v posteli. O žádnou romantiku ale nešlo. (archiv Blesku, instagram)

Strach o zdraví je zpátky! Zatímco v seriálu Smysl pro tumor se Tereza Brodská (55) alias Jarka bojí o syna Filipa, kterému se vrátila rakovina, v reálu je momentálně sama nemocná! Herečce se bohužel vrátil zápal plic, s nímž bojovala už před pár měsíci.

Ať s rukama od mouky hladila uslzený obličej dospělého syna, který jí právě přiznal rakovinu, nebo práskla dveřmi poté, co po ní manžel na usmířenou pojmenoval dlaždici, všechno jí diváci Smyslu pro tumor věřili. Chválou nešetřil ani belgický scenárista Leander Verdievel (42). „Psal jsem postavu podle vlastní mámy. Je trochu dramatická umělkyně, což Tereza zvládla skvěle,“ okomentoval její herecký výkon v Reflexu.

7 pádů: Brodská zavzpomínala na dětství, prozradila, co způsobilo svár mezi nejlepšími kamarádkami Brejchovou a Jiráskovou

Video se připravuje ...

Zkažená radost

Radost z úspěchu teď bohužel Tereze kazí strach o vlastní zdraví, po pěti měsících se vrátil zápal plic, který jí zákeřný virus způsobil už loni na konci září. Jedenáctý den musí být doma v izolaci a brát antibiotika. „Takhle zle už mi dlouho nebylo,“ hlásila po prvním nástupu nemoci. Aktuální zánět plic má už naštěstí lepší průběh. „Ano, ale jde to pomaličku,“ snaží se opakovaný zápal plic brát v klidu.

Hraje i v divadle

„Měla bych jet na dovolenou, kterou jsem neměla už několik let,“ vysvětlila dcera herečky Jany Brejchové (84). „Ale hned tak to nebude, protože na jaře mě čekají velké pracovní změny,“ tajemně dodala Tereza s tím, že o stálé angažmá ani nové divadelní představení se nejedná! Nedávno se totiž Brodská po 23 letech vrátila na divadelní prkna, v Divadle Ungelt hraje ve hře Nadechnout se života. Kvůli zdravotní indispozici musela dvě únorová představení zrušit.

Smysl pro tumor: Jiří Bartoška o roli v seriálu

Video se připravuje ...

Osmý díl: Poslední šance

Filipovi zbývá poslední, třicetiprocentní šance – jeho vlastní kmenové buňky. Hance se otevírá možnost jet studovat módní návrhářství do ciziny. David bez svolení vystaví v Esteřině galerii Jarčin akt. Jarka má pocit, že celé město se na ni dívá skrz prsty...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.