Ornella v ráji, Kokta v háji! Malý Sven v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ornella v ráji, Kokta v háji! Malý Sven v nemocnici

Josef Kokta je teď na děti sám...
Josef Kokta je teď na děti sám... (instagram, Daniel Černovský, archiv)

Zatímco Ornella (30) vyrazila do divočiny pokořit drsnou reality show Survivor, její manžel Jose Kokta (66) tak trochu zažívá Survivora doma. Jen co maminka odjela, už spěchal se synem Svenem na pohotovost!

Načasování nemohlo být horší… Toho, čeho se rodiče během absence Ornelly obávali, se bohužel velmi rychle stalo skutečností – malého Svena skolily nepříjemné zdravotní problémy, a tak byla nutná pomoc lékařů. „Špatné ráno pro Svena. Ucho. Nakonec pohotovost. Penicilin,“ svěřil se Kokta svým sledujícím na Facebooku.

Ornella Koktová: Kazma mě vezl do porodnice! Choval se jako magor!

Video se připravuje ...

Pepa je tak od samotného začátku Ornelliny několikatýdenní nepřítomnosti v pořádném zápřahu! Velmi rychle proto pochopil, že ve dvou se to opravdu táhne lépe, tím spíš, jde-li o péči o děti. V tomto ohledu je matka pevným pilířem, který momentálně Josefovi chybí, jak sám naznačil na sociální síti, kam přidal jednu z nejznámějších skladeb od Pink Floyd „Wish You Were Here“ (Kéž bys tu byl/a, pozn. red.).

Ačkoli to teď podnikatel nemá jednoduché a Ornella chybí nejen jemu, ale i dětem, fanoušci jej chválí jako vzorného tatínka, který si umí poradit i v kritických situacích. „Smekám. Věřte, že všichni chlapi by se o takové malé děti postarat neuměli,“ cituje jednu ze sledujících server eXtra.cz. Ani jako šedesátník neztrácí sílu a péči o tři malé ratolesti zvládá. Ornella se tak v klidu může soustředit na drsné podmínky ostrova a taktizování, rodina to zvládne i bez ní! Na návrat maminky se ale už nyní těší.



Přečtěte si
lenny7
13. 2. 2024 • 11:54

Ta pro peníze udělá cokoliv....

Tony Dora
12. 2. 2024 • 19:57

Pan Kokta je dobrý,když to s dětmi zvládá.Ormela je také dobrá ,že do toho šla.Mnoho žen by to tam nevydrželo

AHel
12. 2. 2024 • 13:00

Nezodpovědná máma.... nechá to na důchodci, má věk, že i on může zkolabovat.... klepu si na čelo.... blbečkové

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.