Agáta s Ornellou zbořily internet! Kokta hasí požár | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Agáta s Ornellou zbořily internet! Kokta hasí požár

S vázáním jí pomáhala parťačka Agáta.
S vázáním jí pomáhala parťačka Agáta. (Instagram)

Influencerky a velké kamarádky Ornella Koktová (30) a Agáta Hanychová (38) spojily síly a vrhly se na nový podcast, v němž si, jak je u nich zvykem, rozhodně nebudou brát servítky. To už ostatně Ornella naznačila i samotnou volbou outfitu v rámci prvního vysílání. Kdo si dámy předplatí nejen k poslechu, nebude vědět, kam s očima…

Jsou to v podstatě takové Holčičky mimo TV Barrandov, jen v poněkud ostřejším podání, které budou moct zhodnotit pouze předplatitelé podcastu. Ornella a Agáta se rozhodly využít svého ostrovtipu, a tak se modelka může pochlubit další »krafací« show. Dvojice neláká pouze na drsnou mluvu a debaty bez cenzury, ale i na odvážné outfity, které jako by umocnily celkový dojem podcastu – otevřený, beze studu.

Ačkoli se obě ku příležitosti prvního dílu zahalily do černé, Ornella šla v rámci symboliky ještě o pár stupínků výš a oblékla černý korzet, který dostala od manžela Josefa Kokty (66). Že bylo náročné v něm udržet vše potřebné, poznala i Agáta, která své kamarádce pomáhala rafinovaný kus oblečení pečlivě svázat a zajistit.

S vázáním jí pomáhala parťačka Agáta.
Volba outfitu její fanoušky překvapila a reakce byly rozporuplné. „No, ten výstřih Ornellky je trochu přestřel, nějak moc to leze všude kolem,“ napsala influencerce na sociální síti sledující Lenka. „Chudák Ornella, mám ji ráda, ale vypadala jako selka,“ myslí si fanynka Zuzana.

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...

Na pomoc tak přispěchal manžel Pepa, který nešetřil komplimenty. „Po třech dětech má úžasnou postavu, v korzetu jí to sluší a celá je úžasná,“ cituje Koktu server ŽivotvČesku.cz. Samotná Ornella dle svých slov zřejmě nečekala, že kvůli korzetu na sebe tolik upozorní.

„Nechápu, že je kolem toho takové haló,“ kroutí hlavou Ornella. Pokud ale na sebe dámy chtěly strhnout pozornost a zajistit prvnímu dílu reklamu, nutno dodat, že se jim to povedlo.



Přečtěte si
Vendy O
19. 1. 2024 • 00:06

Prsa vypadají jak půlky zadku a vlasy má šílený. A šaty taky. Přišla mi jak matka Šafránkové v Tři oříšky pro popelku.

hejhej
17. 1. 2024 • 16:12

Obě trapné blbky.

AHel
16. 1. 2024 • 22:57

blbky v akci, myslím, že to paní Ornella nemá za potře­bí..­..zk­lamá­ní.

pragver
16. 1. 2024 • 15:13

Dámy a ostrovtip ???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.