Koktův konec bez emocí: Rodina už dostala příkazy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Koktův konec bez emocí: Rodina už dostala příkazy

Josef Kokta s manželkou Ornellou
Josef Kokta s manželkou Ornellou (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Oba žijí nohama na zemi, zvláště pak Josef Kokta (66), který už vzhledem k věku nechodí kolem horké kaše. Proto si už připravil krizový plán, kdyby došlo na nejhorší. Ani Ornelle (30), ani dětem se to ale neposlouchá hezky…

Věděli, od čeho jdou, když se dali dohromady. Věkový rozdíl doposud nebyl pro Ornellu a Josefa Koktovi problém. Někdejší podnikatel ale postupně rodině nalévá čistého vína. Sedmdesátka se blíží a mohou se objevovat náhlé zdravotní problémy, které už nemusí být tak snadno řešitelné. „Je to pořád stejně dokola, dokud nepadnu. A to se může stát. Je mi 67, můžu někde upadnout a je to hned. Quentin má proto mobil a ví, jak má zavolat pomoc, záchranku. Musí být připravený, kdyby se něco stalo,“ svěřil se Kokta serveru eXtra.cz.

Jako otec tří dětí je teď na potomky i domácnost sám. Ornella na nějakou dobu odletěla na pustý ostrov, kde si projde reality show Survivor. Manželé se ale předem dohodli na všem tak, aby Ornelle nic nestálo v cestě a Josef vše zvládal.

Dohodu s Ornellou uzavřel i co do nejsmutnějšího životního scénáře. Podle výše zmíněného serveru dal v takovém případě Kokta jasně najevo, že si má jeho žena rychle najít novou lásku a s pietou si nemá příliš lámat hlavu. „No samozřejmě. To jednoznačně. Vůbec žádné smutnění, musí hned vyrazit do světa a užít si,“ řekl jasně.

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Locust
22. 2. 2024 • 13:09

To jsou děsne kecy.jake si to uděláš takové to máš...není potřeba to každému věšet na nos.o tolik staršího chlapa bych nechtěla ani za náklaďák zlata

miroslava13
22. 2. 2024 • 12:04

udělal si vlastní "vnoučata" a teď by je rád přehodil na jiného??? Už ho Ornela zmáhá, nebo děti? Co čekal?

Michelin
22. 2. 2024 • 11:38

Trošku to zdramatizujeme ,,,

fany22
22. 2. 2024 • 07:16

Ale on opravdu má, co chtěl. Jsou spokojení. Jejich vztah je mimořádně harmonický. A že ve svém věku přemýšlí o tom, co může přijít (ale taky může přijít až za 15 let), je jenom zodpovědné a taky sympatické.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.