Kokta už Ornellu odpískal? Ve vzduchu visí těžká nedůvěra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kokta už Ornellu odpískal? Ve vzduchu visí těžká nedůvěra

Pepa a Ornella Koktovi
Pepa a Ornella Koktovi (Instagram)

Přihlásit se do show, kde jde doslova o přežití, to chce sakra odvahu. Podnikatelka a influencerka Ornella Koktová (30) se však narodila s duší dobrodruha. Když tedy přišla nabídka stát se jednou z trosečnic na ostrově bez jídla a pod enormním psychickým nátlakem, dlouho neváhala. Jejímu manželovi Pepovi Koktovi (67) se to však od začátku nepozdávalo....

„Prostě jen čekám na zprávu: letí domů, dojeďte si pro ni na letiště. Může to být zítra, nebo za měsíc. Žádné informace nedostávám, netuším, jak si stojí, jak se jí daří. Vím jen, že nemá na to, aby takovou soutěž vyhrála. Je to fyzicky ohromně náročná záležitost, na to tam budou jiní borci,“ svěřil se nedávno Kokta v rozhovoru pro iDnes.cz. 

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...

„Když jsem viděl ostatní soutěžící, policajtka, hasič, lidi, co pravidelně cvičí… Z toho pramení ta má skepse. I když jsem zaznamenal, že v Austrálii to vyhrála nějaká osmdesátiletá paní,“ nehází úpně flintu do žita.

Ačkoli se je naprosto jist, že Ornella nebude mít problém se s každým spřátelit, protože je navazování vztahů s lidmi velmi otevřená, přiznal, že největší zátěž jí způsobí nedostatek jídla. „Vím například, jak má Ornella ráda jídlo, jak je protivná, když má hlad a jak to asi může vypadat, když nebude jíst tři čtyři dny. Natož delší dobu,“ řekl. 

Ornella Koktová: Kazma mě vezl do porodnice! Choval se jako magor!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Salvatore Salvatore
8. 3. 2024 • 09:49

Co to zase píšete za h....a proboha to nemáte jiné příspěvky ,a hlavně pravdive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.