Vejvar jak hrom! Hanychová prodává Dopitu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vejvar jak hrom! Hanychová prodává Dopitu?

Agáta Hanychová s Mirkem
Agáta Hanychová s Mirkem (instagram.com)

Z Jaromíra Soukupa (54) Agátě Hanychové (38) moc "nekáplo". Influencerka se netají tím, že ačkoli mediální magnát disponuje úctyhodným majetkem, na dceru přispívá jen částkou ve výši 4000 korun. Za to na svatbě s Mirkem Dopitou (39) se Agi trochu zahojila. Prodala ji totiž médiím. 

O právo prvního je ve světě médií zájem, a pokud jde o překvapivou svatbu Agáty Hanychové, která doposud prohlašovala, že po sňatku s Jakubem Prachařem už nikoho nechce, to platí dvojnásob. 

Agáta Jaromíra Soukupa: Vysílat budeme, dokud budeme spolu!

Video se připravuje ...

V novém pořadu Agáta a Ornella show, kterou jak už název napovídá realizuje se svou kamarádkou a též influencerkou Ornellou Koktovou (29), prozradila, že jí deník eXtra.cz za exkluzivní informace a přístup na obřad, ze kterého byly pořízeny fotky, zaplatil částku okolo dvě stě tisíc korun. 

Podobnou částku inkasovala i Ornella za pár minut přítomnosti fotografa na své svatbě s Pepou Koktou. Obě dámy se při té příležitosti v novém pořadu vyjádřily i na téma předmanželské smlouvy. Agáta přiznala, že takový dokument s Dopitou existuje, k čemuž ji dohnaly předchozí špatné zkušenosti. Prachařovi totiž vyplácela částku 10 milionů korun. Ornella na to konto se smíchem dodala, že s Pepou smlouvu nemají, neb on sám nic nemá...

Zamilovaná Agáta Hanychová: Z nové lásky jsem nadšená! Co říká o Soukupovi?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
25. 1. 2024 • 11:47

Nazvat Hanychovou krávou, by byla urážka užiteného zvířete.

Dianthos
25. 1. 2024 • 11:16

Samozřejmě, že musela Prachaře vyplatit z domu, který společně stavěli a financovali. Kdyby měli manželskou smlouvu, vlastnil by každý 1/2 polovinu domu. Takže by ho stejně musela vyplatit, kdyby ten dům chtěla užívat sama.
Ale neustále o tom bude mluvit, aby z něho udělala nelidu a hamouna v očích veřejnosti. Kdyby jí ten dům celý nechal, byl by za hlupáka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.