Bitka Hanychové a Soukupa: ZÁSAH LÉKAŘE NUTNÝ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bitka Hanychové a Soukupa: ZÁSAH LÉKAŘE NUTNÝ

Válka Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa: Útok kvůli dítěti!
Válka Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa: Útok kvůli dítěti! (Foto: M. Pátek, instagram)

Krvavá bitka expartnerů pokračuje. Nemilosrdné zákazy Jaromíra Soukupa (54) ohledně dcery Rozárky začínají nepříjemně zasahovat i do manželského života jeho bývalé partnerky Agáty Hanychové (38) a Mirka Dopity (39). Na svatební cestu mohou zapomenout. 

Svatební cesta, jak praví tradice, nebude. Přestože novomanželé plánovali romantiku na exotickém Bali, teď to spíše vypadá, že si mohou maximálně osolit vodu ve vaně. Z nařízení soudu totiž nesmí Agáta vycestovat s dcerou Rozárkou za hranice České republiky. 

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

Agáta už je zoufalá, nicméně odvolávat se nechce. Jak sama potvrdila, soudní tahanice narušují rodinný rozpočet a chod domácnosti natolik, že se jí vyplácí Jaromírovy zákazy spíš dodržovat. Rozárku nesmí ukazovat ani na Instagramu - otec projevil obavy z únosu, ačkoli ji sám paradoxně vystavil na titulních stránkách svých magazínů. 

Nepříznivá situace mezi rodiči může mít navíc vliv i na malou, čehož se chce Agáta vyvarovat, snaží se proto zůstat v klidu. „Dítě nasává city z mámy. To znamená, že pokud je matka dítěte v krátkodobém pohledu z nějakého důvodu emociálně rozhozená, tak to je špatně, není pak zcela schopna plnohodnotně s tím dítětem souznít –⁠ navázat se na něho,“ potvrdil jistou hrozbu i lékař Jeroným Klimeš pro Život v Česku. 

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Elena Safi
22. 1. 2024 • 08:01

Tato svatá trojka je novodobý sitcom 🤣. Všichni tři jsou morálně i duševně nezpůsobilí. Hanychová si nemůže dovolit právníka...? Ale, ale. Když se jako vzorná matka nemá čeho a argumentů obávat, soud dá za pravdu jí a tím pádem i soudní výdaje platí odpůrce.
Seladon, ředitel, moderátor, scenárista, všestranný a nejlepší Soukup... takový brouk Pytlík...
A Dopita ? 🤣 Do roka a dne vezme dráhu... copak to je spolehlivý a důstojný táta a chlap ? Ne, děkuji. 🤣

Doufám, že hned zítra bude sitcom pokračovat. 🤣

Dianthos
19. 1. 2024 • 13:43

Ve svatební cestě jim nikdo nebrání. Jenom jí musejí volit podle svých možností. Které jsou omezeny financemi a i tím, že bez souhlasu druhého rodiče nesmíte dítě vyvézt za hranice. Takže toto nesouvisí s předběžným opatřením, to bude Agáta s otci svých dětí řešit stále.
A protože se Agáta předvedla jako nespolehlivá, hledící především na zájmy svoje a ne zájmy svých dětí, tak by byl Soukup hloupý, kdyby riskoval, že jeho dcera zmizí někde na Bali a už jí neuvidí.

Celebrity-chachacha
19. 1. 2024 • 09:39

Tahle osoba je k ničemu, jen zamořuje média.

rydlo
18. 1. 2024 • 21:55

Zásah lékaře v „krvavé bitce” expartnerů je nutný u Agáty, nebo u Soukupa? Nebo pisálek naplencal do titulku, co mu slina na jazyk přinesla?

Iveta Novotná
18. 1. 2024 • 11:30

Tam se ní vystřídalo mužů, že až běda, jaký to je vzor pro děti?Ostuda to je, neustále se ona snaží ukazovat a zviditelňovat, že si nechala udělat dítě, byla její vypočítavost, že Soukup je bohatý, takže bude mít z čeho platit alimenty, event. po něm dítě bude dědit a ona se s tím sveze. Proč neměla dítě s těmi předešlými, když uváděla, jaká to je vždy láska. Vydrželo to tak 3 měsíce s každým, asi byl důvod, ale ti muži se nikdo k ní nevyjadřuje. jsou solidní, když mlčí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.