Žilková poprvé o rozchodu Agáty a Soukupa: Všechno je jinak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Žilková poprvé o rozchodu Agáty a Soukupa: Všechno je jinak

Veronika Žilková poprvé o rozchodu Agáty
Veronika Žilková poprvé o rozchodu Agáty (archiv Blesku)

Rozchod zadluženého mediálního "magnáta" Jaromíra Soukupa (54) a bývalé modelky Agáty Hanychové (38) se vůbec poprvé ukazuje v úplně jiném světle - a to díky svědectví Veroniky Žilkové (62)...

Ačkoli se objevily informace, které poukazovaly na fakt, že Hanychová dala Soukupovi vale poté, co se ukázalo, že se majitel TV Barrandov potýká s milionovými dluhy, podle Žilkové to nebyla Agáta, kdo vztah odpískal.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

„Agátka to má těžký. Všechny noviny psaly, že Agátka opustila pana Soukupa. Ne, bylo to tak, že na konci prázdnin pan Soukup řekl, že už s Agátkou nechce být,“ vyjádřila se nyní Veronika pro Super.cz. 

Potvrdila také slova své dcery, že si Soukup nikdy nenašel cestu k jejím dvěma dětem z předešlých vztahů - Mie a Kryšpínovi. „Možná kdybyste viděli vnoučata po návštěvě pana Soukupa, tak byste taky souhlasili s tím, ať už nejsou spolu,“ řekla také. 

Zároveň neskrývala radost, že se Agáta po 12ti letech vrátila k Mirkovi Dopitovi, se kterým má syna Kryšpína. „Jsem moc ráda, že je Agáta s Mirkem. Mirek je fajn, myslím si, že bude výborný náhradní otec pro všechny děti,“ je skálopevně přesvědčená. 

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.