Unikly lechtivé fotky Žilkové: Kordula v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Unikly lechtivé fotky Žilkové: POMSTA DCERY?

Kordula oživila staré vzpomínky
Kordula oživila staré vzpomínky (archiv Blesku, instagram)

Kdyby nebylo Korduly, na smínek herečky Veroniky Žilkové (61), kde pózuje jen v negližé a kožichu, by se dočista zapomnělo. A to by byla škoda. Fotografie, která pochází z dob natáčení Tele Tele, jen dokazuje fakt, že se Žilková právem řadí mezi nejvíc sexy české herečky. 

Staré archivy jsou plné překvapení a když ještě máte dceru, která neváhá a snímek publikuje na sociálních sítích, není úniku. Žilkovou však fotografie, kde je spíš spoře oděna, naštěstí pobavila, stejně tak její fanoušky. 

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

„Jde o retro snímek, a to z doby, kdy jsme dělali Tele Tele. A oblékla mě do něj kostýmní výtvarnice Zuzanka Straková. Možná, že jde o univerzální »novácký« kožich, a myslím, že boty pocházely z kostymérny z pořadu Peříčko,“ vysvětlila k fotce Žilková pro Život v Česku a nezapomněla zažertovat: 

„Je mi to velmi blízký styl. A pokud se vám to na mě opravdu líbí, tak svůj stávající styl změním a napíši dopis Ježíškovi, aby mi takový kožich přinesl...“

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.