Tajní spojenci Soukup a Prachař? Plán na likvidaci Hanychové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tajní spojenci Soukup a Prachař? Plán na likvidaci Hanychové

Chtějí Agátu úplně zničit?
Chtějí Agátu úplně zničit? (archiv Blesku)

Už když Agáta porušila Jaromírův zákaz a spolu s mámou, Veronikou Žilkovou (61), zveřejnila fotky nezletilé Mii a malé Rozárky na sociálních sítích, se dalo čekat, že přijde odpověď. A taky že jo! Hanychová (38) jde rovnou k soudu. 

Ten, kdo se však ohradil proti publikování fotek nezletilé dcery překvapivě nebyl Soukup (54), se kterým má Agáta dceru Rozárku, ale otec Mii, Jakub Prachař (40). Ten na nic nečekal a povolal do akce rovnou činné orgány. Vypadá to, jakoby se na ni pánové domluvili...

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

„Bude se to řešit soudně. Nevěděla jsem, že se to dělá, ale přišlo mi předvolání,“ potvrdila Agáta smutně deníku Super.cz. Sama jen těžko hledá ve věci logiku. „Přijde mi to celé na hlavu, protože ty děti jsou mediálně známé, protože jsme mediálně známí,„ krčila rameny bývalá modelka a trojnásobná maminka.

Nejvíce smutná je z celé věci sama Mia. „Jestli něco miluje, tak dělat se mnou živáky a tančit na TikTok. Tak jí to ukládám, a až se tatínkové rozmyslí, budu jí to tam moct dát,“ hlesla.

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.