Syn Žilkové se zamiloval a bojí se pomsty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Syn Žilkové se zamiloval a bojí se pomsty

Vincent a jeho nová láska
Vincent a jeho nová láska (Instagram)

„Sorry, nejsem ani gay, ani single,“ napsal Vincent Navrátil (26) pod fotku, kde ukázal nový objev v podobě půvabné brunetky. Přes štěstí v lásce má ovšem vrásky na tváři, protože vyvedl velikou hloupost. Spolu se ségrou se totiž na internetu často velmi nelichotivě obouvají do známých tváří a teď se bojí odplaty. 

„Strašně se bojím, protože jsem si uvědomil, jakou jsem udělal úplnou hloupost. Měl jsem pocit, že jsem krytý obrazovkou, ale teď mi došlo, že ty celebrity potkávám. Člověk má pocit, že celebrity běžně nepotkává, ale když jste celebrita, tak je na akcích prostě potkáváte,“ sype si popel na hlavu Vincent Navrátil

Vincent Navrátil: Hledám kopii mé matky! Tu chci za ženu!

Video se připravuje ...

„Troufám si říct, že nejsem zas tak zlý, že to, co říkám není nic, za co by mi mohl dát někdo pěstí. Ségru se snažím regulovat, ta je schopná říct drsnější věci,“ ohodnotil  Vincent sebe i Agátu Hanychovou na Expresu. Ovace ovšem nemůže čekat ani u fanynek, které zklamal jeho nový vztah. „Brunetka? Takže jsem se barvila na blond zbytečně?“ zlobí se jedna a druhá dodává: „Ne, to ne. Měla jsem tam být já!"

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.