Vincent Navrátil otevřeně: Skandální svědectví o mámě Žilkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vincent Navrátil otevřeně: Skandální svědectví o mámě Žilkové

Vincent Navrátil a Veronika Žilková
Vincent Navrátil a Veronika Žilková ( Foto Aha! – D. Kundrát, M. Pátek, FTV Prima, Instagram.com)

Být synem Veroniky Žilkové (62), to je pořádná průprava. Zvlášť do profesního života. Na place mladého talentovaného herce a režiséra rozhodně nic nerozhází. Na hysterii i zvraty je prý zvyklý.

Vypadá to, jakoby pálil do vlastních řad. Ve skutečnosti může bý rád za prostředí, které jej zocelilo. „Když vyrůstáte u hysterický herečky, tak je vám potom jedno, že na vás někdo řve,“ prozradil ve velmi otevřené zpovědi o své rodině pro Blesk tv Magazín.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

„Máma je tak urputná, že neumí najít životní klid... Je velmi pracovitá a ambiciózní, díky čemuž má sice neuvěřitelný výsledky, ale zase je často v tenzi,“ míní Navrátil. Podotkl také, že právě on je často tím, který v rodině musí najít klidnou mysl a stresové situace klidnit. 

A co jeho sestra Agáta? I ta jej něco naučila - nebýt překvapený nikdy a opravdu z ničeho. „Agáta je taková kolotočářka. Ona prostě žije na kolotoči, na horský dráze, a my všichni z toho máme atrakci. Vnímám to úplně stejně jako jakýkoliv čtenář bulvárního tisku. Stejně jako kdokoliv další v České republice jsem překvapený z toho, co se stane. Nemám absolutně tušení, jaký je další krok Agáty Hanychové, a dozvídám se to z bulváru,“ řekl.

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petrick Plouč
15. 2. 2024 • 11:52

Tak mi to přijde, že je u nás každej druhej herec a po třech letech režisér. Podle toho ty srck v televizi vypadají.

Jitka Urbanova
2. 2. 2024 • 11:44

Žijí tak, jak to život přináší a nikoliv v pokry­tectví­.Pred­stav­te si všichni vy, kdo je soudíte, jak byste žili bez ohledu na to, co řeknou ostatní a podle vašich " zakonzervovanych" pravidel. Udělejte si pořádek hlavně sami v sobě/ i doma /.

Iveta Novotná
2. 2. 2024 • 10:26

Ta celá rodina je opravdu kolotočářská, nikdo neví, co bude zítra, hlavně, když se o nich píše a pokud možno, když jsou z toho peníze. Naprosto neseriozní familie, kde Agáta hraje prim a vůbec jí není nic trapné, ta by měla chodit kanály.

illenne
2. 2. 2024 • 10:04

Omlouvám se, Vincent.

illenne
2. 2. 2024 • 10:03

Ve spoustě věcí má Vincentem tentokrát pravdu. Nepřekvapuje mně, že mámu označil jako hysterickou, tomu fakt věřím, že je ambiciózní a pracovitá, tak tomu také věřím. Za dnešní honoráře se lze i přetrhnout. No a k jeho sestře, tam už není co dodat a to i v případě Korduly. Z celé rodiny mi je nejsympatičtější Cyril.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.