Překvapivé páry na Slavíkovi: Kdo s kým dorazil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Překvapivé páry na Slavíkovi: Kdo s kým dorazil?

K lásce patří úsměvy.
K lásce patří úsměvy. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Galavečer Českého slavíka využilo mnoho známých tváří, aby se ve společnosti ukázaly po boku nového partnera. Nejsledovanějším párem večera byli Andrea Bezděková (29) a Sebastian Navrátil (31), o kterých se už dlouho šeptá, že jsou milenci. Poprvé se spolu objevili na veřejnosti, ale ani tentokrát vztah nepotvrdili, ovšem ani nevyvrátili!

Andrea Bezděková (29) a Sebastian Navrátil (31): NA ZAPŘENOU

Zpěvák a kytarista je na Slavících jako doma a jen málokdy si nechá ujít vyhlašovací večer. Letos dorazil po boku modelky a České Miss 2016, která si zahrála i v jeho nedávno vydaném klipu. Zamilované pohledy a neustálé doteky prozrazovaly, že jsou zamilovaní až po uši. „To vám nepotvrdím, ale ani nevyvrátím,“ odpověděla s úsměvem Andrea s tím, že se má krásně. Podle informací Aha! se dali dohromady letos v létě.

Marek Ztracený po třetí výhře ve Slavíkovi: Jsem trochu "ztracený"

Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová (51) a syn Jakub Svoboda (18): DOJATÁ MÁMA

S příchodem puberty se syn zesnulého hitmakera Karla Svobody (†68) a prezidentky Kapky naděje rozhodl, že chce vést normální život a přestal se objevoval po boku své maminky na společenských akcích. O to větším překvapením bylo, když jí Jakub (18) dělal garde na slavičím galavečeru. „Dojatá máma a syn,“ připsala Vendula k fotce, kterou se pochlubila na sociálních sítích.

Martin Pouva (59) a Libuše (56): ŘÍKÁ JÍ LEE

Oblíbený moderátor TV Nova je už půl roku opět zadaný. „Moc jsem to nehlásal do světa, protože ze zkušenosti vím, jak »přející« lidé jsou...“ říká Pouva, jehož nová partnerka se jmenuje Libuše, ale říká jí Lee. „Zatím máme každý svou domácnost. A jsme šťastní,“ svěřil zamilovaný Martin. „Jsme kamarádi z pískoviště – už jako malí jsme si tam spolu hráli. Bydleli jsme v Lovosicích ve stejném domě, jen každý v jiném vchodě!“ dodal se smíchem.

Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství?

Video se připravuje ...

Inna Puhajková (37) a Adam Janota (29): NADHLED A VTIP

Nového přítele nějakou dobu tajila také moderátorka Sportovních novin na Nově. Zpěvák je první muž v jejím životě, který je mladší než ona! Na přímou otázku Aha! Inna odpověděla: „Myslím, že si zaslouží, abych řekla – ano, jsem s Adamem. Už nějaký čas jsme spolu a jsem šťastná,“ přiznala. „Vždy jsem tíhla ke starším mužům, cítila jsem v nich oporu. Ale s Adamem je to jiné, má nadhled, vtip a prostě je nám spolu dobře,“ uculovala se expartnerka Jaromíra Jágra (51).

 



Přečtěte si
Uživatel_5513200
28. 11. 2023 • 16:23

No, mladá už tedy opravdu není...

zuzakirsch
27. 11. 2023 • 09:32

Tak i mladá Vondráčková má už silikony.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.