Zpěvačka ze StarDance Dasha překvapila: VYVEDLA PANA TAJEMNÉHO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zpěvačka ze StarDance Dasha překvapila: VYVEDLA PANA TAJEMNÉHO!

Zpěvačka Dasha vyvedla do společnosti svého utajovaného partnera Ondřeje Sukla.
Zpěvačka Dasha vyvedla do společnosti svého utajovaného partnera Ondřeje Sukla.  (profimedia.cz)

Randí spolu už několik let, ale na veřejnosti se spolu neobjevují. Přitom jsou oba z hudební branže. Teď ale Dasha (42), která zpívá i ve StarDance, a její partner Ondřej Sluka (43) udělali výjimku. Vyrazili si spolu na galavečer Českého slavíka.

Dasha, vlastním jménem Dagmar Sobková, je známou a několikrát oceněnou zpěvačkou. Její hlas nyní mohou diváci slýchat každou sobotu v živém přenosu taneční soutěže StarDance. Stejně jako řada dalších zpěváků si ani ona nenechala ujít největší hudební událost roku. Na společenské akce většinou chodí sama, ale tentokrát udělala výjimku.

Dasha na derniéře Carmen: 13 let jsem alternovala Bílou!

Video se připravuje ...

Na 10. místě

Na Slavíky ji snad poprvé doprovodil její partner. Ondřej se živí jako bubeník a jednu dobu hrál s kapelou Nightwork. S Dashou se seznámili už před mnoha lety, svoje soukromí si ale oba bedlivě střeží. O to víc, když se jim v roce 2017 narodila dcerka Žofie. Ta se pro oba stala středobodem vesmíru. Dasha, která se v letošní anketě popularity zpěváků umístila na 10. místě, se vyfikla do volných červených šatů s dlouhými rukávy, její partner vsadil na smoking a oběma to spolu velmi slušelo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.