Alkoholový kolaps Pawlowské: Upadla jsem do mdlob | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Alkoholový kolaps Pawlowské: Upadla jsem do mdlob

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Profimedia)

Její poslední kniha nese název Rande, a tak kamkoli nyní spisovatelka Halina Pawlowská (68) vejde, tam se jí ptají na její zkušenosti se seznamováním za účelem případného vztahu. Komickou historkou týkající se konkrétního nápadníka pobavila i publikum v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Někdy nápady chodí samy, jindy čerpá z vlastních zkušeností. Tentokrát si nad psaním své poslední knihy nemusela lámat hlavu téměř vůbec. Zážitků k literárním zpracováním má Halina Pawlowská ažaž. Některé ale stačí jen sdělit a pobavit jimi přítomné. To se jí ostatně povedlo díky příběhu o lyžařském instruktorovi. „Zamilovali jsme se do sebe v baru, v bezpečným místě. Ale pak jsem za ním musela jet na hory,“ začala pozvolna s vyprávěním Pawlowská.

Aby nabyla odvahy nejen v rámci romantického zájezdu, ale i kvůli lyžování, posilnila se alkoholem. „V horské chatě jsem pro povzbuzení pila vodku, dvanáct vodek. A pak se mi podařilo sjet sjezdovku na jedné lyži, z čehož mohl být ohromený,“ cituje spisovatelku web CNN Prima NEWS.

Halina Pawlowská vydala knihu Rande: To moje bylo nezapomenutelné

Video se připravuje ...

Jenomže po silném nabuzení následoval tvrdý pád. „Nějak jsem zastavila, upadla jsem do mdlob a on mě pak táhnul k jiný chalupě. A pak jsem jenom slyšela, jak někdo říká, zda tudy jela rolba? Pak z toho teda nebylo nic,“ uzavřela vyprávění s úsměvem Halina Pawlowská.



Přečtěte si
Marián Potůček
7. 12. 2023 • 08:01

Halinka je hustá, my ji přímo žerem. Je tak rozkošná

ELLA Průšová
6. 12. 2023 • 17:50

Nemám jí ráda! Jednou o sobě říkala, že si všechny příběhy vymýšlí nebo je čerpá od kamarádek! Na tom by nic nebylo, kdyby neříkala, to všechno jsem zažila!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.