Strach o kolegyni Gotta: Kvůli nemoci je Dasha už jen kost a kůže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Strach o kolegyni Gotta: Kvůli nemoci je Dasha už jen kost a kůže

Karel Gott a zpěvačka Dasha
Karel Gott a zpěvačka Dasha (Karel Kopáč)

Zpěvačka Dasha (41) má v muzikálu The Bodyguard ztvárnit sestru hlavní hrdinky. Objevil se však malý háček. Zpěvačce nejspíš nebudou pasovat kostýmy!

Většina lidí přes Vánoce přibere, ale Dashe se povedl pravý opak. „Těšila jsem se, jak se vykrmím přes Vánoce, protože listopad a prosinec je blázinec pro každého muzikanta a to mi jde váha dolů. Ale hned během svátků jsem lehla s chřipkou, takže veškeré přejídání a gurmánství šlo stranou. V lednu jsem hned naskočila na zkoušky, takže příležitost přibrat jsem neměla," svěřila se zpěvačka pro Super.cz.

Dasha na derniéře Carmen: 13 let jsem alternovala Bílou!

Video se připravuje ...

Kostýmy se možná kvůli jejímu úbytku na váze budou muset ještě lehce upravit, ale Dasha je z nich už teď nadšená. „Snad nikdy jsem nezpívala v civilnějším a pohodlnějším oblečení. Takhle vlastně běžně chodím i v civilu, samozřejmě bez blyštivého sáčka a bez paruky, ale i na tu jsem si v pohodě zvykla. Už ji ani nevnímám," dodala s úsměvem zpěvačka.

Zdraží i pohřby! Tereze H. se hroutí sen a kdo zneuctil památku Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
10. 2. 2023 • 22:34

Né že bych chtěla vypadat jako ona,ale kdybych ji dala 40-50 kg,tak bychom vypadali dobře obě.

miroslava13
10. 2. 2023 • 12:00

Ta byla vždycky vychrtlá. Vůbec nevypadá jako ženská!!! Ať neříká že se stravuje normálně. Drží holt diety a když onemocní, tak jí to hned položí. Tělo nemá z čeho brát.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.