Pomsta je sladká! Sokol s Hámou rozdrtili Soukupa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pomsta je sladká! Sokol s Hámou rozdrtili Soukupa

Český slavík: Ondřej Sokol a Aleš Háma
Český slavík: Ondřej Sokol a Aleš Háma (CNC_Martin Hykl, David Kudrát)

Po loňských urážkách moderátorů Českého slavíka to chtělo velkou kuráž a odvahu zavítat na letošní předávání cen. Šéf TV Barrandov Jaromír Soukup (54) má ale pro strach uděláno a stále umí překvapit. Z míry však Ondřeje Sokola (52) a Aleše Hámu (50) nevyvedl, ba naopak…

Letošní přítomnost Jaromíra Soukupa na předávání hudebních cen se neobešla bez velké pozornosti. Sám mediální magnát se v loňském roce nevyjadřoval nikterak lichotivě na účet moderátorů. Sokol ani Háma na to evidentně nezapomněli, a tak to dali Soukupovi v publiku, který se mohl bránit pouze úsměvnými gesty, pěkně sežrat!

Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství?

Video se připravuje ...

„Musíme ho pochválit, že přišel. Je to velké gesto, zakopáváme válečnou sekeru,“ začali oba pozvolna. Postupně ale přilévali olej do ohně. Tak třeba zavzpomínali, jak o nich šéf TV Barrandov hovořil v jednom ze svých pořadů. „Ne, miláčku, já jsem na chlapy, ty jsi slizkej, slizkej,“ připomněl Ondřej Alešovi loňské výroky Jaromíra Soukupa.

Ani tato vrácená rána ale dvojici moderátorů nestačila, a tak ještě přidali. Rýpli si mimo jiné i do Soukupova nelehkého roku, co se podnikání týče. „Prodáte půlku vlastní televizní stanice, abyste si mohl koupit dvě vstupenky sem,“ pokračovali, zatímco se Soukup v publiku nutil do úsměvných reakcí. Pomyslnou korunu pomsty mu na hlavu nasadili při zmínce o jednom z největších rozchodů showbyznysu tohoto roku. „Letošní rok zemřela láska. Rozešli se Agáta Hanychová a Jaromír Soukup! Vztah Jaromíra Soukupa. Nikdy nezapomeneme,“ dodali moderátoři s hraným tragickým výrazem ve tváři.  

Jaromír Soukup: Co řekl na moderátory Slavíka, kteří si z něj utahovali?

Video se připravuje ...

A jak vlastně na uštědřené rány reagoval Jaromír Soukup po přenosu? „Mně to nějak zvlášť nevadí. Je to zvláštní typ humoru, který oni mají. Neurazilo mě to, jsem v pohodě. Je to takováhle show, a ten humor k tomu patří. Já samozřejmě tušil, že něco bude,“ prozradil serveru Super.cz.



Přečtěte si
Uživatel_5176988
28. 11. 2023 • 07:09

Sokol s Hámou vrchol trapnosti na Slavících.To nemá televize lepší moderátory?To je úroveň zábavy.

Jana Nováková
27. 11. 2023 • 15:08

Vůbec se Soukupovi nepomstili,ale sami sebe ztrap­nili­.Ura­zili,­pomlu­vili
dokonce i ty,kteří tam nebyli Takhle se chovají pokaždé a spousta lidí se diví,že je vedení TV NOVA na obrazovku pouští.Grund řekl,že se jejich výroky musí brát s nadsázkou.Takovy člověk by neměl TV vést když se mu ty urážející bláboly líbí.A taky by měli moderatoři vypadat k světu aby se na ně dalo koukat.!!!!

Dianthos
27. 11. 2023 • 08:35

Pánové nerozdrtili Soukupa, naopak mu pomohli. Dali mu možnost předvést, že je opět ve formě, vyrovnaný, silný.
Udělali mu reklamu na jeho V.I.P. pořad v pondělí na Barrandově, který bude mít vyšší sledovanost, protože lidé budou zvědaví, jak jim vrátí smeč.
Především ale na něho a Agátu upoutali pozornost. Na to, jaký on je skvělý otec. Má krásný vztah se svou dobře vychovanou a úspěšnou dcerou. O matce svého dítěte nechce říkat nic špatného, i když ona o něm říká leccos. Protože mu na malé dceři záleží, tak neválčí s její matkou.
Agáta si svým odmítnutím účasti na Slavíkovi poněkud zavařila. Působí to tak, že se obávala otázek novinářů. Protože přítomnost Soukupa zaručovala, že se jejich vztah bude řešit a ona nebude mít možnost mlžit, nebo si dokonce vymýšlet.
To, že by si nechala ujít Slavíky jenom proto, aby se s bývalým partnerem nesetkala, je nesmysl, protože se setkávají 16 dní v měsíci a ona se s ním baví (viz. záznam novinářů Extra při předávání dcery).

ELLA Průšová
26. 11. 2023 • 19:25

Slavík je rok od roku ubožejší! Žádná úroveň, žádný zpěv, jen nějaké skřehotání, Ztracený, ubohost sama, tak jako L. Vondráčková, neumí zpívat ani hrát a tolik peněz ten Slavík stojí! Kdyby těma penězma raději pomohli, těm, co to potřebují!, Je to bída v naší zemi!

Celebrity-chachacha
26. 11. 2023 • 12:42

Úroveň televizní " zábavy" jest vysoce primitivní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.