Modely a aféra na Slavíkovi: Krajčo s kabelkou a mouka na Bendiga | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Modely a aféra na Slavíkovi: Krajčo s kabelkou a mouka na Bendiga

Český Slavík 2023: Jan Bendig
Český Slavík 2023: Jan Bendig (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Český slavík není pouze o muzice, ale také o módě. Někdo vyrazil v klasickém večerním outfitu, někdo vynesl kousky, že strhával pozornost, kam se hnul... Někdo také odhalil mnoho, jiný zase méně. A kdo zazářil nejvíce?

ÚTOK NA BENDIGA

Ve stříbrném obleku zbloudilého astronauta z říše fantasy doplněném maskou přišel Jan Bendig (29). Radost mu nevydržela dlouho. Zezadu k němu přiskočil neznámý muž, který zpěváka posypal moukou! Útočník utekl, napadení mělo evidentě rasistický podtext. Bendigem situace otřásla, zmizel do zákulisí. Při vystoupení s Monikou Bagárovou (29) pak ale nedal nic znát! Útokem se už zabývá policie a Bendig oznámil, že se později psychicky zhroutil.

Český Slavík 2023: Jan Bendig

ANDROGYN RICHARD

Kraloval Richard Krajčo (46). Oblékl tyrkysovou vestičku, ladící kalhoty a doplnil je stříbrnou kabelkou a špičatými botami s kamínky. Malinko do holčičky nebo do Davida Bowieho, ale zásadní je, že zaujal. Jeho Karin měla kabelku laděnou k Richardovi.

Český Slavík 2023: Richard Krajčo

REFLEXNÍ SHARLOTA

Nepřehlédnutelná byla také Sharlota (27). V reflexně zelených šatech by z ní měli radost na silnici, řidiče by z dálky upoutala. „Přišla jsem oblečená neoblečená,“ řekla pro Aha!.

Český Slavík 2023: Dara Rolins, Sharlota

SLEČNA STŘÍBRNÁ

Zpěvačka Radka Pavlovčinová (34) vynesla rafinovaný stříbrný model, který toho mnoho nezakrýval.

Český Slavík 2023: Radka Pavlovčinová a Adam Pavlovčin

KVĚTINKA PETR

Ve výrazném saku se objevil zpěvák Petr Bende (46). Bylo poseté květinami a tak vítěz SuperStar vypadal jako rozkvetlá louka!

SKOTSKÁ KOSTKA

Zpátky se nedržel ani Milan Peroutka (33). Oproti manželovi, který vsadil na klasiku, Milan oblékl výrazný kostkovaný oblek.

Richard Krajčo: Co řekl o svém "slavičím" outfitu?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Marián Potůček
5. 12. 2023 • 14:34

Dle informací ze socialních sití si patrně pan Bendik toto zaplatil a celé naplánoval. Pohasínající hvězdička si vyžádala tento zoufalý krok ke svému zvitelnění a udělání PiÁr.

jura l
26. 11. 2023 • 13:33

Krajčo už neví, čím by upoutal. Bylo to velice trapné a neslušné. Správně měl dodržet Dress code. Je to fakt děs a ještě k tomu ta kabelka. On má vůbec příšerný styl oblékání, hlavně ta jeho průsvitná tílka, kde rád ukazuje ty jeho otřesné chlupy, které má až pomalu do krku. Vymohl si to i v jednom dílu ve StarDance, kde navíc poskakoval jako orangután! Tak a vy jeho obdivovatelky, honem do mne. No, svět se prostě v "pr.del obrací"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.