Drsný pád na dno: Bendig na pokladně v kině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drsný pád na dno: Bendig na pokladně v kině

Jan Bendig a jeho partner Lukáš po Výměně
Jan Bendig a jeho partner Lukáš po Výměně (Nova Plus)

Svět showbyznysu nemá slitování a udržet se v hledáčku příznivců chce nejen píli, ale i odvahu a trpělivost. Nezřídkakdy přicházejí při budování kariéry kritické momenty. Zpěváka Jana Bendiga (29) zasáhla krize krátce po skončení SuperStar. 

Vystřelil jako kometa, stejně prudký byl ale i pád na dno. Jan Bendig dokonce svého času přemýšlel, že pověsí kariéru na hřebík. „Dva roky po skončení Superstar jsem měl drsný kariérní pád. Neměl jsem akce ani peníze, nikoho jsem nezajímal,“ popsal v rozhovoru pro CNN Prima News. Nezbývalo než si najít práci mimo obor. „Začal jsem pracovat v kině na pokladně, abych si aspoň něco vydělal. Ale to nešlo do nekonečna,“ vypráví dál. 

Jan Bendig na koncertě Leony Machálkové: Zaskakoval za Korna!

Video se připravuje ...

Záchrana přišla doslova za pět minut dvanáct. „Chtěl jsem se odstěhovat do Anglie a začít tam nový život. Už jsem měl i předdomluvený pronájem v Manchesteru, ale do života mi vstoupil můj současný přítel a manažer v jednom a ten všechno změnil,“ říká dále Bendig. Kvůli partnerovi Lukáši Rejmonovi v Čechách nakonec zůstal.

Dodnes o něm mluví jako o největší životní opoře, bez které by nedosáhl takového úspěchu. „Lukáše mi sneslo do života samo nebe. Poznal mě v té nejhorší životní situaci. Kariéra byla na bodu mrazu, neměl jsem peníze, měl jsem psychické problémy a problémy sám se sebou. On ale neutekl a neskutečně mi pomohl. Dokonce mi první rok vztahu dával i kapesné, abych měl nějaké peníze. A to jich on sám moc neměl,“ prozradil zpěvák, který co nevidět oslaví první větší životní jubileum. A hned megakoncertem v O₂ universu.

Jan Bendig přispěl Vánočnímu zázraku Blesku 10 000 Kč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.