Bendig v Southforku ze seriálu Dallas: Budeme tam bydlet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bendig v Southforku ze seriálu Dallas: Budeme tam bydlet!

Postel magnáta J.R. v prospektu k pronájmu ranče.
Postel magnáta J.R. v prospektu k pronájmu ranče. (Foto: archiv Blesk)

Přestože byla poslední červencová sobota poněkud chladnější, v pražském gay friendly klubu Heaven, který slavil 25. narozeniny, bylo pořádně dusno. Na oslavě se sešla celá plejáda slavných osobností, které párty rozjely skutečně ve velkém stylu. O hudební vystoupení se mimo jiných postaral i Jan Bendig (29), který zavzpomínal na první kocovinu a prozradil, jaké má plány pro zbytek léta.

Za nejdivočejší oslavu považuje Jan Bendig párty se svým bratrem Marcellem poté, co obdržel sošku Českého lva. „To se sešla celá naše parta v jednom nočním podniku a slavili jsme až do poledních hodin druhého dne,“ vzpomína Honza, která se prý ještě teď bojí podívat na svého mobilu na videa, které na párty pořídil. „Byla to sodoma gomora,“ směje se.

Honza Bendig také zavzpomínal na dobu, kdy na vlastní kůži poznal, co dokáže bujará zábava ve spojení s alkoholem. „Bylo to během natáčení naší řady SuperStar,“ vzpomíná Bendig. „Většině z nás nebylo tehdy osmnáct, a tak nám alkohol chodil kupovat Ben Cristovao, který byl už plnoletý: „Hrála se tzv. flaška na polibky. Nechtějte vědět, s kým vším jsem se tehdy líbal.“

Bendig vyprodal Karlín: O nervozitě před koncertem i splněném snu

Video se připravuje ...

Ač má Honza letošní léto hodně pracovní, kdy jen za červenec odehrál 22 koncertů, nezapomíná ani na partnera! „Hned na začátku srpna odlétáme s Lukášem do Dallasu, kde jsme si pronajali legendární Southfork, ve kterém se natáčel seriál Dallas a několik dní tam budeme bydlet. Tam zároveň oslavíme desetileté výročí našeho vztahu,“ překvapuje talentovaný zpěvák.

Křik, slzy za volantem a málem bouračka: Honza Bendig s bratrem Marsellem téměř havarovali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.