Krize na obzoru? Bendig ruší svatební plány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Krize na obzoru? Bendig ruší svatební plány!

Zpěvák Jan Bendig a jeho přítel a manažer Lukáš R.
Zpěvák Jan Bendig a jeho přítel a manažer Lukáš R. (Blesk)

Původní plány Jana Bendiga (29) a jeho partnera Lukáše vzaly za své. Úspěšný český zpěvák sice již dříve oznámil zásnuby, svatba je ovšem stále v nedohlednu. Zato si s partnerem předsevzali nový cíl, který by jim dozajista změnil životy

Nejprve si plánovali velkou svatbu, z toho nakonec sešlo a nezdá se, že by se na tom mělo v blízké budoucnosti cokoli měnit. „Jsme spolu deset let a pořád máme názor, že svatbu nechceme, takhle nám to vyhovuje, nepotřebujeme k lásce papír. Vnímám to taky tak, že to je k ničemu. Nemáme práva jako heterosexuální páry, které se vezmou,“ vysvětlil Jan Bendig své důvody pro odložení svatby v rozhovoru pro Super.cz.

Jan Bendig na koncertě Leony Machálkové: Zaskakoval za Korna!

Video se připravuje ...

Svatbu ale finalista první Česko Slovenské SuperStar nezavrhuje. Jen si chce počkat na ty správné podmínky. „Až možnost v Česku bude, uděláme velkou cigánskou svatbu,“ prohlásil Bendig.

Ten nyní s partnerem Lukášem spřádá mnohem větší plány, které zahýbou jejich osobními i pracovními životy. Přemýšlejí totiž o rodičovství. „Dítě je základ rodiny a budoucnost. Já myslím, že Lukáš bude hodný táta, já budu přísnější, ale budu milovat. Máme čtyři pejsky, Lukáš se k nim chová nádherně. Miluje zvířata, děti, vím že by byl skvělý táta,“ zapěl ódy na svého partnera v závěru rozhovoru Jan Bendig v naději, že se jednoho dne dítěte dočkají.

Bendig vyprodal Karlín: O nervozitě před koncertem i splněném snu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
12. 12. 2023 • 15:26

Snad na svatbu dojde. Bendík bude krásná nevěsta. Jen by mě zajímalo jestli zase zaplatí nějakou šou, aby si udělal PR jako na Slavíkách.

Marie Kucerova
2. 8. 2023 • 16:49

Napřed se naučte český psát a potom reaguj­te.Ji­nak,ne­chte je žít.

piitka
12. 6. 2023 • 18:23

Pro Boha, co budeme dělat?

AHel
12. 6. 2023 • 00:41

Nesouhlasím, aby měli ***ové děti, nevím proč nechápou, tak jasnou věc, dva chlapy s penisem nejsou rozumnou přírodou stvořeni mít dítě technicky a ani nijak jinak. Mě se ty páry, které se na veřejnosti líbají tak, že si jazykama vylizují mozek normálně hnusí. Prosím o umírněnost. Děkuji.

Marek Hanko
11. 6. 2023 • 23:59

Honzo jaká budoucnost už nebude co to děláš ti se chceš zenit Lukášem ti nevíš že Ježíš tvořil ženu a může Ježíš to nenávidí homosexuál gay ti se nebojíš boha že budete souzeni a budete věčně pekle dej pokání poznej Ježíše neboť Ježíš ti na bizi věční život lásku aklid ale vidím ze na sleduješ satana nebod on túje a řídí svět proto lidé páchají špatně věci ale Ježíš přijde brzo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.