Ženich zemřel jen hodinu po svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Ženich zemřel jen hodinu po svatbě!

Byli opravdu šťastní.
Byli opravdu šťastní. (Foto Facebook)

Stačil pouhý okamžik a nejkrásnější den života se proměnil v ten nejhorší. Ženich totiž zemřel pouhou hodinu po svatebním obřadu! 

„Byli jsme v kostele a byl to krásný ceremoniál,“ řekla kamarádka novomanželů Jewel Robersonová a dodala, že se na svatbu velmi těšili. Johnnie Mae Davisová a její manžel Toraze (†48) se vrátili do kostela, aby si nechali udělat pár památečních fotek. Při tom tělnatý Toraze náhle zkolaboval. „Stalo se to během několika sekund,“ popsala dál situaci Jewel. Kromě mnoha příbuzných a známých byly přítomné i děti páru.

Ženich se na svatbu skutečně těšil.

Podle prvotních zjištění se ženichovi vytvořila krevní sraženina, která zapříčinila zástavu srdce. „Byl to nejšťastnější den Torazova života. Smál se a byl opravdu šťastný,“ svěřila se další kamarádka Monica Millerová, která také založila sbírku. Pro nevěstu je to další obrovská rána. Nedávno jí totiž zemřeli dva další blízcí příbuzní. Jedním z nich byl její otec.vatbu velmi těšili.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.