Šeredová o miliardářském manželovi: Dopřává si pouze jediný luxus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Šeredová o miliardářském manželovi: Dopřává si pouze jediný luxus

Alena Šeredová svůj svatební den rozhodně nepodcenila
Alena Šeredová svůj svatební den rozhodně nepodcenila (instagram.com)

Do třetice všeho dobrého, říká se. Česká modelka Alena Šeredová (45) ale bude ráda, pokud pro ni toto pořekadlo platit nebude. O víkendu se totiž podruhé vdala, tentokrát za Itala Alessandra Nasiho (49).

Její první sňatek, rovněž s Italem, proběhl v červnu 2011, když si na pražském Vyšehradě vzala fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona (45). Jenže o tři roky později ji tehdejší hvězda Juventusu Turín podvedla – přestože spolu už měli dvě děti – a přišel rozvod.

Druhý obřad se konal v sobotu v sicilském městě Noto. Luxusní hotelový rezort ale měli hosté zaplacený na celé čtyři noci, ženich Alessandro tak jen za ně vysolil rovné 4 miliony korun! Může si to ale dovolit, jelikož je dědicem automobilky Fiat. A právě v tomto voze zelené barvy se novomanželé krátce po sobotním poledni proháněli tamními uličkami, s tradičními plechovkami na nárazníku a nápisem Just married – právě oddáni.

„Je dědicem, ale jinak je to normální člověk. Vstává většinou v pět a z práce se vrací v osm večer. A jediný luxus, který si dopřeje, je to, že si občas přivstane a vyšlápne si pěšky do hor směrem k Mont Blancu,“ svěřila se už dříve v rozhovoru pro Magazín Dnes Šeredová, která románek s bohatým Italem přiznala už v roce 2016.

„Bylo velké štěstí potkat muže, kterému je čtyřicet a věkově si tedy vyhovujeme, co nemá špatnou zkušenost z minula, není rozvedený a nemá děti. Je totiž rozdíl, jestli má děti z předchozího manželství muž, nebo žena. My ženy máme poněkud soutěživou povahu,“ prozradila už dříve na konto muže, se kterým má nyní společné dítě – v roce 2020 se jim narodila dcera Vivienne Charlotte.

Alena Šeredová se provdala:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.