Šeredová 7 měsíců po svatbě: Líbánky v Kambodži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šeredová 7 měsíců po svatbě: Líbánky v Kambodži

Alena Šeredová s manželem Alessandrem Nasim v Kambodže.
Alena Šeredová s manželem Alessandrem Nasim v Kambodže.  (Instagram)

Až dlouhých 7 měsíců po veselce vyrazila Alena Šeredová (45) se svým dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim (49) na svatební cestu. Namířili si to z Itálie do Kambodže! „48 hodin líbánek,“ napsala modelka k fotce z letadla.

Hned po příletu se projeli městem na rikše, načež se vydali na procházku po svých. Zavítali do proslulé Pub Street neboli ulice s hospodami ve městě Siem Reap, kde si jistě rádi dopřáli po dlouhé cestě nějakou tu skleničku. Kdo by si myslel, že manželé stráví líbánky hlavně v posteli, pletl by se.

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly

Video se připravuje ...

Museli si totiž přivstat, aby ještě před východem slunce navštívili jeden z tamních klášterů, kde meditovali s mnichy. Odměnou jim byla zamilovaná fotografie s vycházejícím sluncem. Šeredová a Nasi si řekli »ano« v červnu na Sicílii a za družičku jim šla jejich tříletá dcerka Vivienne. Poprvé byla Alena vdaná za italského fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona (45), s nímž má dva syny – Louise Thomase (15) a Davida Leeho (13).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.