Manželství herečky Jany Paulové (68): Strach ze zlaté svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Manželství herečky Jany Paulové (68): Strach ze zlaté svatby!

Jana s manželem Milanem Svobodou
Jana s manželem Milanem Svobodou (Pavel Machan)

Manželství Jany Paulové (68) a Milana Svobody (72) patří mezi ukázkové v českém showbyznysu. Herečka se netají tím, že jí manžel, uznávaný jazzman, denně dokazuje, jak moc ji miluje.

Lásku si nevyznávají jen na Valentýna. „My jsme zamilovaní každý den! Nepotřebujeme k tomu nějaké jméno v kalendáři,“ svěřila deníku Aha! psycholožka Jarmila Kočová z Ordinace v růžové zahradě 2 a také bývalá hostinská Marta ze seriálu Jedna rodina.

„Už devětačtyřicet let se spolu taháme a sedmačtyřicet let jsme teď slavili od svatby. Takže nás čeká zlatá svatba,“ prozradila herečka, která má s jazzmanem dospělé dcery Anežku a Adélu. „Říkali jsme si, že bychom to měli pořádně oslavit a obnovit manželský slib. Ale nevím, jestli na tom mám trvat, aby pak manžel, až se ho budou ptát, zda si mě bere, neřekl ne,“ přiznala Paulová se smíchem.

Paulová poté, co oslavila »stovku«: Čeká ji zlatá svatba!

Video se připravuje ...

Ale to se jistě nestane, protože jejich vztah je stále zalitý sluncem. „Manžel mě neustále překvapuje. On je velkorysý, pohodový, a hlavně mě neprudí. Dodnes nechápu, že se raduje, když jsem já šťastná, a přeje mi věci, které se mnou nemůže sdílet, protože má jinou práci. Je to vzájemné, proto jsme spolu tak dlouho,“ dodala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.