Paulová a Zedníček v seriálu Jedna rodina: Bez Čmani ani ránu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Paulová a Zedníček v seriálu Jedna rodina: Bez Čmani ani ránu!

S Pavlem Zedníčkem v Jedné rodině.
S Pavlem Zedníčkem v Jedné rodině. (Foto TV Nova, FTV Prima, Instagram.com )

Jakoby nestačilo, že jsou takřka divadelní manželé! Pavel Zedníček (73) se Jany Paulové (68) nezbaví ani v nováckém seriálu Jedna rodina...

Po seriálech Pálava a Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárňuje psycholožku Jarmilu Kočovou, vstoupila Paulová nově i do Jedné rodiny, a to jako hospodská Marta v Osvěžovně. Nejvíc ji těší, že tam bude mít za parťáka právě Čmaňu, který představuje svérázného Boba. „S Pavlem je vždycky krásné setkání. Slyšíme na sebe a víme o sobě úplně všechno. Vím, kdy v tom plave nebo když má chuť improvizovat,“ říká herečka o svém divadelním »manželovi« z Kalichu.

Odbourání smíchem

„Máme za sebou několik tisíc repríz různých představení. Takže se úplně nemáme čím překvapit, ale rozhodně dokážeme jeden druhého pěkně odbourat. V tom se střídáme,“ prozrazuje Paulová. Nejčastěji se prý odbourávají smíchem, když jeden začne v textu tzv. plavat a snaží se z toho vybruslit. Každý to řeší jiným způsobem. „Třeba Pavel na jevišti většinou začne mluvit hodně potichu a dělá, jakože tam vůbec není. To je báječná situace – zvlášť když jsme tam jen dva,“ směje se herečka.

Jana Paulová: Kdo byl její učitel humoru? A v čem to mají komičky těžší?

Video se připravuje ...

Prvobabička v oblacích

Jako seriálová Marta se bude se svým parťákem Bobem kromě Osvěžovny potkávat i doma při hlídání malého Mikeše. S tím má Jana zkušenosti, protože je sama babičkou. „Jsem prvobabička, takže se snažím nepřijít ani o chviličku vývoje té malé holčičky a pořád létám za nimi a oni naopak zase za mnou. Takže moje vnučka, přestože jí je rok a sedm měsíců, už šestadvacetkrát vzlétala a přistávala,“ prozradila Paulová, jejíž dcera Anežka žije se svou rodinou na Normandských ostrovech.

Jana Paulová (67) je nadšená babička! Vnučku ale moc často nevídá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.