Divadelní manželé Paulová a Zedníček: 150x sex s treskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Divadelní manželé Jana Paulová a Pavel Zedníček: 150x sex s treskou!

150. treska, to snad ani není pravda.
150. treska, to snad ani není pravda. (Foto Aha! – Pavel Machan, divadlokalich.cz)

Už po stopadesáté si postěžovala na pátky, kdy pravidelně večeří tresku s bramborem a pak má manželský sex. Jana Paulová (67) slavila kulatou reprízu. Od roku 2016, kdy byla v Kalichu premiéra komedie Pro tebe cokoli, si s Pavlem Zedníčkem (73) přizpůsobili text k obrazu svému.

Vtipné narážky zcela převážily. „Z původního scénáře zbyla už jen kostra příběhu. Myslím, že s tím autoři tak trochu počítali,“ směje se herečka. S Čmaňou tvoří osvědčený jevištní pár už 30 let. Diváci pamatují v jejich podání Natěrače, který překonal tisícovku repríz.

Předtím hrávala Jana s Josefem Dvořákem (80). Slavné bylo jejich představení S Pydlou v zádech. „To Pepa mě naučil improvizaci. Ale byla jsem jen nahazovačka balonu, smečoval on. Pavel mi dává prostor, právě ve hře Pro tebe cokoli je to zřejmé,“ prozrazuje Paulová.

Paulová a Zedníček v komedii Pro tebe cokoli:

Video se připravuje ...

„Jsou okamžiky, kdy se smějeme i my na jevišti, jak je kolegova reakce vtipná. Občas se odbouráme,“ přiznává Pavel. Podle Jany to mají ženy komičky těžší než jejich mužské protějšky. „Trvalo i dvacet minut, než diváci pochopili, že žertuju, i když to říkám vážně,“ dodává herečka.

Malý pitaval z velkého města. Jak se řešily kriminalistické případy v Československu a proč herci nesměli mít vousy?

Video se připravuje ...

Rodina na ostrově

Jana Paulová se nejvíc těší, až zase uvidí dceru Anežku (27) a vnučku Allegru Janu, které žijí na Normanských ostrovech. Ty leží mezi Velkou Británií a Francií, což sice není tak daleko, ale herečka má spoustu práce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.