Heřmánek zbitý do krve: Svědek Zedníček promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Heřmánek zbitý do krve: Svědek Zedníček promluvil

Karel Heřmánek
Karel Heřmánek (Martin Hykl)

Komedie Fešák Hubert dozajista patří mezi klenoty české kinematografie. Ačkoli se jedná o film, u kterého se diváci dobře baví, samotné natáčení bylo velmi dramatické. Dokonce došlo i na krev!

Nepříjemný incident se udál v době, kdy se filmoví kolegové Karel Heřmánek (74) a Pavel Zedníček (72) vídali nejen před kamerou, ale i na divadelních prknech. Během natáčení tak pendlovali mezi Prahou a Prostějovem, kde uváděli své zájezdové představení.

„Večer jsme dohráli, sedli do taxi, které nás pak odvezlo na ranní natáčení do Prahy. Tak to šlo každý den. Byl to už trochu stereotyp, takže když jsme asi třetí den znovu nasedli do auta, Karel prohlásil, že by to chtělo zažít nějaké dobrodružství,“ cituje Pavla Zedníčka web ženy.iprima.cz.

Spontánní nápady jsou ty nejlepší, a tak vzal Pavel Zedníček svého parťáka ke svému strýci z Moravy. A jak už to tak v tomto kraji chodí, zábava trvala až do brzkých hodin ranních. „Byla to veselá návštěva, strýc nás velmi štědře hostil slivovicí a všemožným jídlem. Odjížděli jsme asi ve tři ráno,“ vzpomíná Zedníček.

Pavel Zedníček a jeho největší sportovní výkon? Pět set repríz na jevišti!

Video se připravuje ...

Jak rychle může milá návštěva vyústit v dramatický závěr, se dvojice herců záhy přesvědčila. Po cestě do Prahy si Karel Heřmánek potřeboval odkočit na toaletu. „V té době bylo ale v noci všude zavřeno, tak tam někde začal vykonávat potřebu. Najednou kolem projela šestsettrojka, z ní vystoupil chlápek a začal čůrajícího Karla mlátit pendrekem do hlavy. Naštěstí stačil utéct do auta a odjeli jsme rychle pryč,“ vzpomíná Pavel Zedníček.

Návrat do Prahy tak doprovázela hořká pachuť nepříjemného incidentu a pořádná bolest hlavy. Jako by nestačilo, že se herci vraceli z flámu... „Když jsme vystoupili z vozu, všichni se Karla lekli, jak vypadal. Byl celý od krve. Okamžitě ho odvezli do nemocnice. Ještě štěstí, že to nebylo nic vážného. Během dopoledne ho přivezli zpátky na plac a mohlo se začít točit. A jako by mu to nestačilo, další den chtěl dobrodružství prožít znovu,“ dodal s úsměvem Pavel Zedníček.

Karel Heřmánek (74) přiznal Blesku: Odmítl balík peněz!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dedeky
4. 6. 2022 • 10:23

Hodnocení adekvátní k Vaší přezdívce

kuromrd
3. 6. 2022 • 21:54

ještě kdyby tak uměl hrát

nika70
3. 6. 2022 • 17:03

Karel Heřmánek byl a stále je sexy chlap

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.