Zvraty u Töpfera: Nejdřív zhubl, teď musí pryč z Divadla na Vinohradech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zvraty u Töpfera: Nejdřív zhubl, teď musí pryč z Divadla na Vinohradech

Tomáš Töpfer výrazně pohubnul
Tomáš Töpfer výrazně pohubnul (Herminapress)

Plánovaná rekonstrukce pražského Divadla na Vinohradech vyjde zhruba na 2,8 miliardy korun, které zaplatí stát. Špatný technický stav budovy vyžaduje kromě rekonstrukce jeviště opravu elektroinstalace, sociálních zařízení či obnovu fasády. „Na budově se nezmění vůbec nic, ani divák nepozná, že je tam nová technologie," slibuje ředitel divadla Tomáš Töpfer (71), který v poslední době díky polovičním porcím viditelně shodil pár kilo. 

„Musíme ale počkat na nové zastupitelstvo, které vzejde z podzimních komunálních voleb. Bez jeho souhlasu totiž nemůžeme začít. Oni musí celý projekt posvětit," potvrdil stěhování věhlasného pražského divadla Tomáš Töpfer(71) na webu Novinky.cz. Kam se ale herecký soubor s ostatním personálem během stavebních prací vůbec poděje?

Pozoruhodný život Elišky Balzerové

Video se připravuje ...

„Máme domluvený přesun do Kongresového centra. Předpokládám, že tam strávíme zhruba dvě sezony. Diváci nás ale znovu uvidí i ve Valdštejnské zahradě, kde budeme hrát d’Artagnana. Připravujeme i zbrusu nové představení, které se bude jmenovat Past na myši. Jde o jednu z nejslavnějších detektivek Agathy Christie, která se v Londýně hraje nepřetržitě už od padesátých let. Pokud na ni diváci přijdou, chci je poprosit o jednu laskavost – aby nikomu neříkali, kdo je vrah," prozradil Töpfer.

Medailonek: Daniela Kolářová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
martinfruhaufm
16. 12. 2022 • 07:48

Ptáával jsem se kdo je žid, a proč se to zmiňuje. Už je mi to jasné.

mirek Rydlo
15. 12. 2022 • 09:16

Pane Topfere, v ČR a Rusku pokud chcete utajit vraha, musíte lidem doporučit aby všem povídali, kdo jim je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.