Šokující pravda o manželství Trojanových: Klára nežila jen s Ivanem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šokující pravda o manželství Trojanových: Klára nežila jen s Ivanem?

Trojanová udělala výjimku a promluvila o nevydařeném manželství
Trojanová udělala výjimku a promluvila o nevydařeném manželství (Foto: D. Černovský, J. Poláček, M. Hykl, P. Machan, profimedia.cz)

O svém zkrachovalém manželství Ivan Trojan (59) ani Klára Trojanová Pollertová (51) moc nemluví. Důvody, proč vztah, který v očích veřejnosti vypadal téměř idylicky, nakonec nevydržel, jsou tak jen otázkou spekulací. Z mála slov, které o sobě ale vzájemně řeknou, se lze domnívat, že jejich soužití vyžadovalo vysokou dávku tolerance 

„Tomuhle tématu se vyhýbám, ale dobře. Nikdy jsem si nepředstavovala, že mě tohle v životě potká. jsem rodinný typ, jsem držák, jsem i tak vychovaná, ale prostě se to stalo,“ otevřela se výjimečně Trojanová v talkshow Face to Face. „Je to těžký vždycky. Každý rozchod je těžký, ať je po roce, dvou letech, nebo třiceti. Vždy je to těžké, i když k tomu máte důvody a víte, že to opravdu dál nejde, tak je to většina vašeho života, je to těžké. Děti, spoustu vzpomínek, prožitých věcí, situací. Netřeba do detailu rozebírat,“ dodala. 

Ivan Trojan poděkoval hasičům z českého USAR týmu.

Video se připravuje ...

Přestože i ona sama patří mezi velmi dobré herečky, vedle Ivana bla nucená žít ve stínu. „Někdy mě samozřejmě mrzelo, že jsem byla vnímaná jako ta manželka pana Trojana. I někteří blízcí kamarádi a známí říkali, že on má hodně práce. Byla jsem upozaďovaná, že já jsem ta žena, která se stará o ty děti a dělá servis té rodině, protože Ivan pracuje a dělá tu kariéru a má toho moc. Když lidé tímhle způsobem smýšleli, tak jsem si někdy říkala, že to není fér,“ přiznala. 

Ani soužití se samotným perfekcionistickým hercem, který bral každou z rolí velmi vážně a pečlivě co do přípravy, nebylo vždycky jednoduché. Pro eXtra.cz Pollertová přiznala, že měla občas pocit, že nežije jen s Trojanem, ale i se všemi postavami, který kdy ztvárnil...

Ivan Trojan dotočil Docenta 2: Předčí pokračování původní řadu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jxpavlik
27. 12. 2023 • 07:43

Klára přeci měla i Víťu Jakoubka.

Ema
26. 12. 2023 • 18:48

Rybik Rybik
Její bratr je skvělý lékař!

ja01
26. 12. 2023 • 17:33

Ale sex v sedě s Trojanem v Jedna ruka netleská zvládla skvěle.
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=kCjf­aEH5­7YM

Jiří Zvěřina
26. 12. 2023 • 17:23

Jasně, v léčebně si nabrnkla chlapa a všechna léta společného života hodí za hlavu... Fakt hnus...

Iveta Novotná
26. 12. 2023 • 16:44

Jako herečku jsem ji nikde neviděla, nevím, jak je tedy dobrá v hraní. A kde vůbec hraje? Chápu, že při 4 dětech a hodně vytíženém manželovi se musela upozadit, navíc měla psychic. problémy a jaký byl její muž doma, to taky nevíme, zda to s ním bylo k vydržení či ne? Protože po 30 letech se většinou lidi nerozvádějí, zvlášt´když už nemají malé děti a mohou si užívat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.