Trojanovi téměř rok od sebe: Překvapivé pocity na obou stranách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Trojanovi téměř rok od sebe: Překvapivé pocity na obou stranách!

Ivan Trojan a Klára Pollertová
Ivan Trojan a Klára Pollertová (Foto: D. Černovský, J. Poláček, M. Hykl, P. Machan, profimedia.cz)

Oznámením rozvodu po 31 letech manželství šokovali herci Ivan Trojan (59) a Klára Pollertová Trojanová (51) veřejnost na podzim minulého roku. Veřejné praní špinavého prádla ale ani jeden nemá v povaze, a tak se sice jejich životní cesty oddělily, na společenských událostech ale jejich osobní trápení znát nebyla a nejsou, ba naopak.

Neměli to v posledních měsících lehké, ale zdá se, že tu nejbolestivější fázi již mají za sebou. Trojanovy osobní chmury navíc ještě posílil skon hercova tatínka Ladislava (†90), jenž odešel v minulém roce necelý týden před Štědrým dnem. Psychicky náročné události ale nakonec ustál a nyní se soustředí na své pracovní projekty, kterých není málo a ze kterých má filmový a divadelní herec upřímnou radost.

Úmrtí 2022: Kdo ze slavných nás tento rok opustil?

Video se připravuje ...

Nově na tiskové konferenci ČT Art představil jakožto stálý člen souboru Dejvického divadla třináctidílný cyklus zahrnující rozhovory s jak bývalými, tak současnými členy divadla, stejně jako ukázky z některých divácky oblíbených inscenací. „Míra otevřenosti byla velká a myslím si, že patří k našemu divadlu. Tak to bereme, a tak se k sobě i chováme,“  okomentoval projekt s pokorou Ivan Trojan, jak napsal server Expres.

Ani Klára Pollertová Trojanová nezaostává. Ta se herectví již nevěnuje tolik intenzivně, nově ovšem přesedlala na zpěv, jenž ji těší. Jedank jím zaměstnává hlavu, a pak se díky svému talentu může účastnit zajímavých událostí. „Začala jsem zpívat před rokem na popud Báry Basikové, která si mě bere občas jako hosta do svého pořadu,“ uvedla pro deník Blesk Pollertová Trojanová, jež se se svým životem rovněž dokázala posunout dál.

Seroš X: Docent

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.