Trojanová po rozvodu: Tichá dohoda s Ivanem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trojanová po rozvodu: Tichá dohoda s Ivanem

Klára Trojanová Pollertová promluvila o rozvodu.
Klára Trojanová Pollertová promluvila o rozvodu.  (archiv Blesku)

Zpráva o rozkolu manželství herců Ivana a Kláry Trojanových byla pro mnohé doslova šokující. Nikdo totiž netušil, že se za zavřenými dveřmi děje něco, co by mohlo na pohled nezlomné spojení ohrozit. Důvody ale stále drží pod pokličkou.

Nevěra, nová známost nebo jen vyhaslý plamen lásky. Veřejnost po odloučení manželů pracovala hned s několika verzemi. Stejně tak i jejich blízké okolí - i to se zprávu o krachu vztahu dozvídalo převážně z médií. 

Ivan Trojan dotočil Docenta 2: Předčí pokračování původní řadu?

Video se připravuje ...

Ani jeden z páru ale doposud neporušil nesanou dohodu o mlčenlivosti. „Proč jsme se rozešli, to víme jenom my dva. Nikomu do toho nic není a lidé můžou spekulovat, o čem chtějí,“ nebrala si servítky Klára pro TN.cz. 

Ačkoli musela začít znova od bodu nula, nový životní milník vzala jako obrovskou výzvu. „Třicet let jsem byla v manželství a nemusela jsem o sebe se starat finančně a vůbec jakkoliv. Takže tohle se teď učím. Je to docela náročné,“ řekla s úsměvem v pořadu TALK a dodala: „Je to vlastně zajímavá životní etapa, protože člověk má většinou všechno tak nějak naplánované, pak se mu to všechno zhroutí a musí začít znovu. A je to taková výzva, vlastně zajímavá životní výzva.“

Ivan Trojan poděkoval hasičům z českého USAR týmu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iveta Novotná
31. 1. 2024 • 14:01

Když už- tak bydlo!!! Naučte se pravopis, když někam píšete. My jsme s nimi nežili, nic nevíme, ale po 30 letech už rozvody moc nebývají běžné.

miroslava13
31. 1. 2024 • 12:53

trojan hraje stále a skoro ve všem, paní se asi nudila a pálilo jí dobré bidlo!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.