Herečka Klára Trojanová po 12 letech na mateřské: Vrací se do práce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Klára Trojanová po 12 letech na mateřské: Vrací se do práce

Herečka Klára Trojanová se vrací zpět do práce po 14 letech.
Herečka Klára Trojanová se vrací zpět do práce po 14 letech. (profimedia.cz)

Počítala na mateřskou s dvěma lety, nakonec se ale Kláře Trojanové (52) pobyt doma protáhl na dvanáct let. Herečka pocházející z rodinného klanu Pollertů za tu dobu vychovala čtyři syny a teď se vrací zpět!

Dokud měla žena herce Ivana Trojana (59) syny jen dva, ještě pracovala. „Odcházela jsem, když jsem byla těhotná se třetím dítětem. Se staršími jsem tolik nebyla, to jsem pracovala. Takže jsem si to užívala a myslela si, že už to tak zůstane, že mi nic nechybí. Ale pak se mi začalo po divadle strašně stýskat,“ svěřila se Trojanová, která před 14 lety odešla z angažmá ve Švandově divadle, Super.cz. K herectví se hvězda filmů Do zubů a do srdíčka nebo Vrať se do hrobu vrací pozvolna, zatím bere komornější zakázky. A také se okrajově věnuje zpěvu. Ač Kláru Bára Basiková (60) obsazuje k sobě jako hosta do svých recitálů, jako zpěvačka se rozhodně necítí.

Ivan Trojan poděkoval hasičům z českého USAR týmu.

Video se připravuje ...

Bez pravidel!

Se syny si doma užila své. Nikdy do domu nevnášela výchovná pravidla, nechávala dětem volnost. „V tomhle asi nejsem klasická maminka. Už na začátku jsem si řekla, že to dítě je samo o sobě komplikace v životě,“ svěřila se Klára a pokračovala. „Sice milá a ta nejkrásnější, ale nekomplikovala jsem to dalšími věcmi, že bych si třeba dávala nějaká pravidla výchovy. Myslím si, že jsem děti moc nevychovávala, sledovala jsem je, snažila je korigovat, naučit je, aby byli kluci slušní lidé,“ přiznala Trojanová s tím, že dnes už nad jejich chováním mává rukou. To se jí povedlo, z nejstaršího Františka je novinář, druhý Josef se dal na herectví a herecké sklony má i nejmladší Václav.

Moc mužů!

Než ti starší vylétli z hnízda, občas před nimi musela utéct z domu. „Někdy toho testosteronu bylo tolik, že jsem je třeba musela vypakovat z domu, protože jsme ještě měli i psa. Je fakt, že tím, že jsem byla jediná holka doma, tak jsem měla takové velké pole působnosti na emoční a citové vydírání. To jsem občas používala a používám to i teď, ale ti starší kluci mi to už teda nežerou,“ prozradila herečka, které loni po 31 letech krachlo manželství s otcem jejích synů. S hercem Ivanem Trojanem nyní žijí odděleně.

Ivan Trojan dotočil Docenta 2: Předčí pokračování původní řadu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.