Sexy máma Hilary Swanková (49): Mateřství jí sluší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sexy máma Hilary Swanková (49): Mateřství jí sluší!

Hilary Swank
Hilary Swank (Blesk:Dan Steinberg)

Je to sice teprve 10 měsíců, co porodila dvojčata, ale herečka Hilary Swanková (49) už oslňuje naprosto dokonalou figurou. Na premiéru filmu Obyčejní andělé v New Yorku dorazila v přiléhavých dlouhých červených šatech, které daly vyniknout jejímu kojením podpořenému dekoltu!

Role matky jde této držitelce dvou Oscarů opravdu k duhu a rodinná idylka s vytouženými dětmi a manželem Philipem Schneiderem (50) se projevuje i na jejím vzhledu.

Dvojčata Aya a Ohm: Co značí jejich jména? Hillary je stran svého soukromí velká tajnůstkářka. Už své těhotenství držela pod pokličkou téměř až do porodu, svá dítka pak ukázala teprve před pár dny, a to ještě jen zezadu. „Rozhodla jsem se s vámi sdílet jména svých dvou malých lásek. Děkuji vám, že jste,“ napsala k fotografii dvojčat sedících v písku, v němž jsou z kamínků vyskládána jejich jména Aya a Ohm. Co vůbec znamenají?

DCERA AYA

V různých jazycích má Aya různé významy. Ve staré němčině znamená »meč«, v japonštině »barevný, nebo krásný«, v arabštině pak »úžasný, zázrak či verš«. V turecko-altajské mytologii pak symbolizuje »dobrou duši«. Všech sedmnáct druhů dobrotivých andělů, kteří žijí na obloze, se také nazývá Ayas.

Herečka Denisa Pfauserová: Poprvé bez dcery! Kameru měla v kabelce 

Video se připravuje ...

SYN OHM

Ze školy víme, že ohm je jednou z odvozených fyzikálních jednotek soustavy SI, konkrétně elektrického odporu (Ω, omega). Pojmenována je podle německého fyzika Georga Ohma, objevitele vztahu mezi napětím a proudem. Ve staré němčině je öhm (ōm) »strýc z matčiny strany«. Pro hinduisty je pak ohm »posvátný zvuk«, někdy též »stvoření«.

Herečka Monika Timková: S tímhle fešákem je už 6,5 roku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.