Jako dvě hrdličky! Nová láska Kláry Trojanové odhalena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Jako dvě hrdličky! Nová láska Kláry Trojanové odhalena

Klára Trojanová ukázala nového přítele
Klára Trojanová ukázala nového přítele (Archiv Blesku)

O tom, že do manželství herců Ivana a Kláry Trojanových vrazil klín někdo třetí, se spekulovalo dlouho. Bývalí partneři se však rozhodli zachovat dekorum a blíže se k nastalé situaci nevyjadřovat. Nyní však Klára učinila překvapivé rozhodnutí. 

Soukromé záležitosti řešili s manželem vždy za zavřenými dveřmi, možná právě proto bylo oznámení, že se jejich manželství po třiceti letech rozpadá, pro veřejnost tak šokující. Z mála vět, které herečka taktně přiznala v rozhovorech, bylo však patrné, že manželství sužovaly dlouhodobé problémy, ze kterých nedokázali najít jiné východisko. 

Klára Trojanová je počtvrté těhotná, ale detaily tají

Video se připravuje ...

„Je to těžký vždycky. Každý rozchod je těžký, ať je po roce, dvou letech, nebo třiceti. Vždy je to těžké, i když k tomu máte důvody a víte, že to opravdu dál nejde, tak je to většina vašeho života, je to těžké. Děti, spoustu vzpomínek, prožitých věcí, situací. Netřeba do detailu rozebírat,“ citoval Kláru například deník eXtra.cz. 

„Někdy mě samozřejmě mrzelo, že jsem byla vnímaná jako ta manželka pana Trojana. I někteří blízcí kamarádi a známí říkali, že on má hodně práce. Byla jsem upozaďovaná, že já jsem ta žena, která se stará o ty děti a dělá servis té rodině, protože Ivan pracuje a dělá tu kariéru a má toho moc. Když lidé tímhle způsobem smýšleli, tak jsem si někdy říkala, že to není fér,“ řekla také. 

Krátce na to se ale začala stavět na vlastní nohy. Vrátila se k milovanému herectví, což jí do života přihrálo příjemné osvěžení. Nyní dokonce poprvé vyvedla do společnosti nového partnera jako jeden z hostů křtu kuchařky Romana Vaňka. Podle deníku Super.cz šlo neomylně o Klářinu známost, což bylo patrné z doteků, partneři prý také přišli ruku v ruce...

Ivan Trojan dotočil Docenta 2: Předčí pokračování původní řadu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
12. 3. 2024 • 15:26

Ing. arch. Michal Havelka je ten její nový partner.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.